|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 137> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ју ар мај саншајн, мори, ју ар мај саншајн |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...cekaj sea...ne sum jas taa shto se mesha u vrska... zbuneto mi e deteto... da ne mi go prolazat...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... да душиче, да купиме плац на Марс велам, само трева треба да се насади низ која ќе се прпелкаме и ете набргу ќе има и шума низ која ќе трчкаме како извидници, често потпирајќи се на дрвјата од занес меѓу бакнежи почести и погусти од било која шума. Ионака сме зелени без намера да пораснеме без љубов, само таму ни е местото, душиче каде нема други плави и црни сем тебе, без да се плашам дека ќе те загубам во некоја гужва каде црни и плави особи ни се мешаат во кафето нудејќи ни го како изговор поради агонијата што им ја ствараме со нашата непоколебливост игнорирајќи ги гласовите кои се губат во загадената магла. Ние еволуиравме и затоа овулацијата може само на Марс да го достигне својот зенит, зелени сме со наивни и крупни очи како деца од желба да се впиеме преку погледи во секој можен момент, за таму сме само душиче, нема мразови, нема свекрви, само овулации кои повикуваат да го осмислат нашето постоење.
Погледни нагоре душиче, малку погоре од усните и очите што секојдневно ги обливаш со бакнежи, прегрни ме и речи дека нема ништо поважно од нас и Марс кој ќе биде нашиот дом, помисли на многуте дечиња кои ќе трчкаат околу нас низ тревата или прават замоци од црвениот песок, додека благодарно ќе погледнуваме кон плавата планета која не створи и не прати на Марс да го довршиме нејзиното дело пречистени со искрена љубов... |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Preubava planeta bi nastanala,nov pocetok na nova civilizacija,koja se nadevam nema da bide zagadena kako ovaa posle iljadnici godini...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne...i ti si mi nekoja svekrva i uchitelka...fuj... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nema svekrvi e sega shipki shto kje bidete sami vo tie ubavini shto gi opisha. Ko kje nagrnat site svekrvom`rzacki...pa pa paaa |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka Tanja pobrzo bez zbunet bi zaminala, odkolku bez tebe
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaev
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... додека црвената планета ја зиркаме низ прозорчето од вселенскиот брод, крадешкум поглед ми минува низ твоето наведнато тело, бела маица со кратки ракави, брадавици на врвот од сочните гради набрекнати се закануваат да го пробијат тенкиот метеријал, ми доаѓа рака да пружам и да ги погалам додека замислувам како тврдата брадавица ми минува голицливо низ отворената дланка, изненадено ме погледнуваш, но насмевката ме охрабрува која се појавува на твоето лице осветлено од Марсовската атмосфера која ти дава ангелски лик полн со разбирање за мотивот кој управува со моментот. Голиот стомак кој се откри ја посака мојата друга дланка да мине низ кожата која наежено затреперува, немирно минува дланката барајќи гласен здив како ориентација додека триењето на бродот од ретката атмосфера го украси прозорчето со искри како звездички со нежен и невиден сјај, погледот твој ме пробива, ништо веќе не е како беше, тука си, вистинската со самовилски изглед. Ги подрашири нозете заради постабилна положба од повремените треперења на бродот ,а кратката сукња стана уште пократка подигајќи се за да ги открие нозете високо над колената, посакав да е намерно и мојата рака да се нурне меѓу нив...
- Кажи каква убава глетка ! - А ? Да...да Ме гледаш и ме прекоруваш немо, со притаена насмевка, знаеш за што сум мечтаел, лесно се чита... - СЕ МОЛАТ ПАТНИЦИТЕ ДА ГИ ЗАВЗЕМАТ СВОИТЕ МЕСТА ЗАРАДИ ТУРБУЛЕНЦИИ КОИ СЛЕДУВААТ ! - ... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
................
|
||
apce
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ushte praznuvash...?
...fakaj se za tastaura i ajde...izraduvaj ne... |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se socijalizirav malku so obid za interakcija, ama bev skaran i sega e vreme da se vratam na moite primarni celi
|
||
Внеси реплика | страница <1 9192939495 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |