IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 655656657658659 1364>
Автор
Порака
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:05
Originally posted by moira moira напиша:

...shto ti znachi dobar menager...трепкање...mhmhm...super...chisto, ozonirano, duri i zavesite angelina gi isprala...bravo, bravo...zadovolna sum...плазење...ovoj pat se pokazhavte...btw...koga ke me proglasite za manager na godinata...?трепкањегазење%20од%20смеење
milaaaaaaaa BTW ti veke si menadzerka mila moja,pa si imas i portparolka ova ona...

Изменето од butterflyM55 - 29.Декември.2008 во 00:05
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:08
PUTERCHE GREBATORKA ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:09
Originally posted by Kastro Kastro напиша:

PUTERCHE GREBATORKA ...
bebe...ke mi se trgnes li denes a Abe cel den lazi po kilimov
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:10
...NE MOZESH DA CISTISH OD MENE...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:12
Pa kaj se videlo bebe pa i pusac...Skraja da e ovie novi generacii cudo se

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:15
VIDI GO BE PA USTE I SE SMEE...HMMMMMMMMMMMMM I KAKO POSLE DA MU SE LUTAM

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:15
Moira abe bar po edno kafe da svarese...pokapavme od rabota...dojde i odma menadzer na godinata...ama si skromna...
ti be bebe ...uste ne spies????
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:16
...more mi padna cigarat od usta...baraj ja ke napravime pozar
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:17
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Moira abe bar po edno kafe da svarese...pokapavme od rabota...dojde i odma menadzer na godinata...ama si skromna...ti be bebe ...uste ne spies????

Eve lazam po tepihov...si go baram cigarcheto ...kaj mi padna ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:17
Originally posted by Kastro Kastro напиша:

...more mi padna cigarat od usta...baraj ja ke napravime pozar
JAS TI JA UKRADOV DA ZEMAM DIMCE DA ODMORAM DUSHA MALKU
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:19
Uff mi olesna..aj stvarno po edno cigarche da ispusime...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:21
Aj jas pusam i vince pijam po malce psssssstttttttt kjuti moira na de ne slusne mi ojde platata pred Nova godina...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:22
ајде по една и на спиење...тебе дете шом си ја загубил од уста цигарата ти се спие,дефинитивно
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:22
Poveli maskiraj toa vinceto so kafencevo...
...kjuti stvarno da ne te vidi ...teshko tebe ke bide

Изменето од Kastro - 29.Декември.2008 во 00:24
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 655656657658659 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.