|
Претставување и запознавање на членовите |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
Arhelaj
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво јас сум Петре од Скопје и тепам на Max Сервериве.. со ник Архелај или кенеф..
бтв еден прекрасен форум :) поздрав админи Изменето од Arhelaj - 26.Ноември.2008 во 06:07 |
|
MartinMKD
Нов член Регистриран: 23.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите членови и администратори, јас сум Мартин, нов на форумот ама стар на MAX ADSL серверите. Играм под ник *C_P* >>M@rtinMK<< |*P*R*O*| и форумов е едно добро место за изразување на сите незадоволства и други работи во врска со серверите и администраторите :)
Играјте, подигнете го просекот на убиства, и најважно, не користете cheat-ови :) |
|
alek12
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 31.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa zdravo jas sum aleksandar od sk :D na serveri sum po nikot InTeL>X< :D najcesto me ima na public 1 ili kz arena
I LOVE MAX ARENA |
|
www.skg-team.tk
Bast GAming Clan For shor insomnia team is best :D |
|
angelconakov
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво дечки играм на макс серверите со ник
>MK SWAT< A-N-I !!! ili >MK SWAT< G-Unit !!! |
|
Theodore Bagwell
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozz ne sum nov,mozebi nov na forumot,no ne i na serverite :D T-BaG se pisuvam moze nekoj me znae :D pozz do site so me znaat hahaha >>> T-BaG (dokolku nekoj se interesira)znaci Theodore Bagwell i e lik od serialot "Prison Break" negativec no mnogu pameten, inace serialot e neverovaten dokolku nekoj go nema gledano preporacuvam da go gleda nema da se kae :D. Igram CS od moja prva god fax do sega =vkupno 8 god so relativni pauzi :D
moeto moto>> LEGIT 4EVER (ostaite citovi te praat glup da si i da ne znaes sto vsusnost znaci CS) |
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па супер
|
|
krume1995
Нов член Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па ја сум Круме и сум под ник : | uM's | dJ*aBBa* не сум мн јак.. играм највеке на Max Dust 2 24/7 by T-Home и на Max AWP Arena by T-Home
|
|
D3s3rtSt0rM
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja na serverite sum isto kako na forumov(D3s3rtSt0rM) a inace moze da me videte i kako St0rM
|
|
Hackin' just for fun XD
|
|
Hellscream
Нов член Регистриран: 23.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hellscreamna sekade pozz do site...... no skoro po celi denovi igram na Max Publick 2 pozzz
|
|
~~~~~ Hellscream ~~~~~
|
|
cech
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
one and original BlackDevil.....sega mn retko igram, koga igram idam na GunGame serverite....cya there pozz
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Vince95
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво јас сум BorcHe од Велес и редовно play-ам на Max SoccerjaM!! Законски е серверот:)!!pozz :D
|
|
Vince95
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И заборавив nick-от ми е Vince Carter_4ever!!
|
|
VajS
Нов член Регистриран: 07.Јули.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozz ja sum VajS(Viktor)od sk sum (k.voda)5 god igram cs...redoven igrac na MAX i toa...aj z
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |