|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 32> |
Автор | ||
Aron
Нов член Регистриран: 17.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го гледавте ли луѓе скандалот со Аднан и Даниел?!Ако уште го немате гледано,сторете го тоа одма - вреди да се види.
http://www.youtube.com/watch?v=bd0N6A-xqOM Аднан го пцуе Даниел и станува да го тепа,ама бидејќи другиов останува мирен не доаѓа до судир,а паѓаат тешки зборови.Интересно е што во пресекот на денот го НЕМА целиот настан,туку само до пола.И плус тоа,предходно испија една гајба пиво.Што мислите? |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da bas vcera go gledav ovoj klip na you tube cel, i so da iskomentiram osven deka Daniel go zasluzuva ova use od pocetokot od koga e dojden na akademijata..Toj e eden bezobraznik,lesper i provokator koj taka znae da isprovocira a posle si se smee pod mustak kako buljo nekoj..i normalno eksplozivna licnost kako Adnan razbirlivo deka taka ke reagira,posto veke mu doslo se preku glava(a plus i pijan bese raka na srce,od 3 pivca )mozebi mozese da se vozdrzi malce od pcovkite ama toa e u takvi momenti ne moze sekoj da se kontrolira..a Danijel na kraj pak izlaga popametniot si kuti i mu vraka so zborovite fala brate ziveo..on e dosta negativno inteligenten za zal..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od voditelkava sto izgleda kako spremna za grev, ne cadi odzak od nea, ne ke bide domakinka od nea, nitu ke ispere nesto, nitu ke zgotvi
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама со комшијата ќе си имате живеачка |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога пееше грков со наш Александар...каква разлика во играњево,и кога испадна Сакис мислам дека ќе го прерипаше за малку
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шоуво ако не е наместено ја да не се викам DarlinG.
од каде испадна Вукашин толку голем фаворит? А статистиката покажува дека е еден од луѓето со најмалку гласови?! |
||
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ви реков дека ќе испадне игор...
а богами стварно,... сакис кога рипна... |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I gleate na kraj pobednik e Danijel..e toa bi bilo najgolema fora
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доријан нели немаше Игор да испадне? Неееееееееееее!!!!! |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најголем мерак ми направи Маца вчера...со коментарот за интерпретацијата на Даниел.... алал вера...секоја чест
а тек во бекстејџот со Милан.... За жирито-немам коментари... се’ би било излишно...Срамота!!!! |
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алал да му е на Маца си кажа сто си мислеше и реклами, не им даде збор на жирито и со право,па како не им е срам толку да го испофалат, мене воопшто не ми се допадна неговата изведба на песната Магдалена.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму тоа и ми беше поентата во претходниот пост... без разлика како и да испее-секогаш Даниел е воздигнуван и префалуван од жирито...додека неговите скромни изведби се фалат,поскромните изведби на другите студенти (посебно изведбите на Александар) подлежат на најостри критики...Не е фер... како жири смеат да си имаат свој фаворит,но не смеат да си дозволат тоа да го прават толку очигледно!
На што личеше тоа вчера? Демек и Оливер Драгоевич ли треба да се засрами од својата изведба на Магдалена пред изведбата на Даниел? И додека пред Даниел треба и најголемите уметници да наведнат глава,Александар и останатите можат само да сонуваат дека некогаш можат барем приближно да се доближат до нивниот успех??? Мизерија |
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ti kazam i mene mi se naprai merakot..konecno nekoj da kaze nesto sto e realno vo ova sou |
||
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LELE site se izopija za Nova Godina!
Vukashin bese letva . samo ja kube edna za kosa, i vaa mu se vrti i mi go istura sokot vo glava. posle mu se losese cela vecer! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |