IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9192939495 137>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:09
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

ами таа лошата што сака да им се замеша у врската, кај е???збунетост

...jale  me... газење%20од%20смеење

газење%20од%20смеење ју ар мај саншајн, мори, ју ар мај саншајнголемо%20гушкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:13
...cekaj sea...ne sum jas taa shto se mesha u vrska... zbuneto mi e  deteto... da ne mi go prolazat... голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:59
... да душиче, да купиме плац на Марс велам, само трева треба да се насади низ која ќе се прпелкаме и ете набргу ќе има и шума низ која ќе трчкаме како извидници, често потпирајќи се на дрвјата од занес меѓу бакнежи почести и погусти од било која шума. Ионака сме зелени без намера да пораснеме без љубов, само таму ни е местото, душиче каде нема други плави и црни сем тебе, без да се плашам дека ќе те загубам во некоја гужва каде црни и плави особи ни се мешаат во кафето нудејќи ни го како изговор поради агонијата што им ја ствараме со нашата непоколебливост игнорирајќи ги гласовите кои се губат во загадената магла. Ние еволуиравме и затоа овулацијата може само на Марс да го достигне својот зенит, зелени сме со наивни и крупни очи како деца од желба да се впиеме преку погледи во секој можен момент, за таму сме само душиче, нема мразови, нема свекрви, само овулации кои повикуваат да го осмислат нашето постоење.
Погледни нагоре душиче, малку погоре од усните и очите што секојдневно ги обливаш со бакнежи, прегрни ме и речи дека нема ништо поважно од нас и Марс кој ќе биде нашиот дом, помисли на многуте дечиња кои ќе трчкаат околу нас низ тревата или прават замоци од црвениот песок, додека благодарно ќе погледнуваме кон плавата планета која не створи и не прати на Марс да го довршиме нејзиното дело пречистени со искрена љубов...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 22:14
Preubava planeta bi nastanala,nov pocetok na nova civilizacija,koja se nadevam nema da bide zagadena kako ovaa posle iljadnici godini...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:09
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...изненадување ...jas imam vrski so Vselenskiot patrijarh... tocno li napishavзадоволство

...ne...i ti si mi nekoja svekrva i uchitelka...fuj...не%20зборувам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 08:22
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... да душиче, да купиме плац на Марс велам, само трева треба да се насади низ која ќе се прпелкаме и ете набргу ќе има и шума низ која ќе трчкаме како извидници, често потпирајќи се на дрвјата од занес меѓу бакнежи почести и погусти од било која шума. Ионака сме зелени без намера да пораснеме без љубов, само таму ни е местото, душиче каде нема други плави и црни сем тебе, без да се плашам дека ќе те загубам во некоја гужва каде црни и плави особи ни се мешаат во кафето нудејќи ни го како изговор поради агонијата што им ја ствараме со нашата непоколебливост игнорирајќи ги гласовите кои се губат во загадената магла. Ние еволуиравме и затоа овулацијата може само на Марс да го достигне својот зенит, зелени сме со наивни и крупни очи како деца од желба да се впиеме преку погледи во секој можен момент, за таму сме само душиче, нема мразови, нема свекрви, само овулации кои повикуваат да го осмислат нашето постоење.
Погледни нагоре душиче, малку погоре од усните и очите што секојдневно ги обливаш со бакнежи, прегрни ме и речи дека нема ништо поважно од нас и Марс кој ќе биде нашиот дом, помисли на многуте дечиња кои ќе трчкаат околу нас низ тревата или прават замоци од црвениот песок, додека благодарно ќе погледнуваме кон плавата планета која не створи и не прати на Марс да го довршиме нејзиното дело пречистени со искрена љубов...

...nema svekrvi изненадување e sega shipki shto kje bidete sami vo tie ubavini shto gi opisha. Ko kje nagrnat  site svekrvom`rzacki...pa pa paaaтага
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 08:56
jas mislam deka Tanja pobrzo bez zbunet bi zaminala, odkolku bez tebeголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 08:57
газење%20од%20смеење znaevнамигнување
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 10:30
A%20Sci-Fi%20Christmas
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 00:26
... додека црвената планета ја зиркаме низ прозорчето од вселенскиот брод, крадешкум поглед ми минува низ твоето наведнато тело, бела маица со кратки ракави, брадавици на врвот од сочните гради набрекнати се закануваат да го пробијат тенкиот метеријал, ми доаѓа рака да пружам и да ги погалам додека замислувам како тврдата брадавица ми минува голицливо низ отворената дланка, изненадено ме погледнуваш, но насмевката ме охрабрува која се појавува на твоето лице осветлено од Марсовската атмосфера која ти дава ангелски лик полн со разбирање за мотивот кој  управува со моментот. Голиот стомак кој се откри ја посака мојата друга дланка да мине низ кожата која наежено затреперува, немирно минува дланката барајќи гласен здив како ориентација додека триењето на бродот од ретката атмосфера го украси прозорчето со искри како звездички со нежен и невиден сјај, погледот твој ме пробива, ништо веќе не е како беше, тука си, вистинската со самовилски изглед. Ги подрашири нозете заради постабилна положба од повремените треперења на бродот ,а кратката сукња стана уште пократка подигајќи се за да ги открие нозете високо над колената, посакав да е намерно и мојата рака да се нурне меѓу нив...
 - Кажи каква убава глетка !
 - А ? Да...да
Ме гледаш и ме прекоруваш немо, со притаена насмевка, знаеш за што сум мечтаел, лесно се чита...
 - СЕ МОЛАТ ПАТНИЦИТЕ ДА ГИ ЗАВЗЕМАТ СВОИТЕ МЕСТА ЗАРАДИ ТУРБУЛЕНЦИИ КОИ СЛЕДУВААТ ! -  ... 
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 08:36
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 13:13
аплаузаплауз................бакнеж
apce
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 14:16
...ushte praznuvash...?изненадување

...fakaj se za tastaura i ajde...izraduvaj ne...големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 15:08
Se socijalizirav malku so obid za interakcija, ama bev skaran i sega e vreme da se vratam na moite primarni celi големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9192939495 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.