|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 137> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I zgazna ona namerno so tenkata shtiklata na tenkiot mraz, pukna mrazot i ona ja butkashe i butkashe svekrvata kon dupkata ama ova edna zilava , .... I za sekunda dvete se najdoa na ivicata, kje padnat ne kje padnat, kje gi povlece ledenata voda ili ne... Da go ostavam ova za drugata sezona Aj ne...neka zavrshi...za narednata sezona novi veshterki... I poleka, poleka edna po edna se vratija na bregot lazejki. Ama od naporot si predizvika spontani, pa povekje ni traga od bremenosta i poshto nemashe potreba od alimentacija i brak ja zaboravija svekrvata. Otide ona kaj Hoze i pak se nasocija na nova bremenost, ama ovoj pat za bliznaci. The edn Sega zbunet pishuj na raat...i pazi so bremenostite...so alimentacijata... odma se pravi spletki...Teraj milo so romantika, pomalku zijan ima... U romantika nema drugarki, svekrvi... dvajca se dosta. |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...лелеееееее, злобна свекрва...кој ќе те сака ма таква, никаква, потаква...
...и ке те тужам, да си знаеш...у Ватикан ма, у Ватикан... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ...jas imam vrski so Vselenskiot patrijarh... tocno li napishav
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... penkalo da ne ti fali listovi imash... aj pocni... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ve citam i cekam na inspiracija
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..pa ti samo kazi... da ja odnesam pak kaj mrazot...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Збунет како е бе Тања?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..pa zar ti ne cu...imashe spontani...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што имаше спонтани?
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... sakashe da ja butni svekrvata u dupkata u mrazot i od silata shto ja vlozi prokrvari i posle dojde randu i ja odnese u bolnica i sega drugarka i e trudna so bliznaci...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и на крај му кажа на Збунет дека цел живот го лажеле и дека Збунет си е татко самиот на себе(ова во 256 епизода)
|
||
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ами таа лошата што сака да им се замеша у врската, кај е???
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jale me... |
||
Внеси реплика | страница <1 9091929394 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |