![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 401402403404405 525> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja samo pjevam
ja samo sviram
ja nemam razlog
da se zivciram........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Еден бакнеж и магија се стори,
моето срце капија ти отвори... |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
place mi se ali nesmem,naviko sam tako da se smejem kad mi nije u zivotu lakoo
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ne zovi te me
kada ne budem tu
jer znam da sdrugom
sada deli postelu........
|
|
|
|
![]() |
|
rastali smo se
jedne veceri
kao da smo se
vatrom igrali........
|
|
|
|
![]() |
|
mnogo je bola podnjela ova dusha stoputa ranjena nikada slomnjena........
|
|
|
|
![]() |
|
bila mi je jedna topla zima
bila mi je sve shto srce ima
bila mi je ali vishe nije
prijatelju stari pozdravi je.......
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
All I want for Christmas is you
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Залудени умови
местото си го баарат лудило беспомошно да загади сака каде допре каде го има. Да се сече е време лебот се рони не се кине. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Don't worry
just be happy ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Jedn stih
il jedn red, jedna ljubav ili gnjev, malo soli malo leba kozjo mleko meni treba... |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dobro je
kad ti tako malo treba ja vise volim pogacu i ondak kad ima hleba. ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Your eyes are soft with sorrow
Hey, that's no way to say goodbye. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...sve je isto ko i lani..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 401402403404405 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |