|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 650651652653654 1364> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А СЕГА МИ КУПИ СИНОТ ИМАМ И ПАЛАМ
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve povelete od moive |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a da zacistevte malku....shto e ova be lugje...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deranger НЕ НИ КУПИ ПРАВОСМУКАЛКА ... ТАА ШТО ЈА ДОБИ ПРАВОСМУКАЛКАТА, СПИЕ ... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..gledaj duri i crvot bega...eeej
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne e moe mamamd..........jas sega stanav od spienje.....ama aj dobro eve ke zacistam malku i ke otvoram prozori....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕВЕ УШТЕ ЕДЕН ПИКАВЕЦ |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ova ocigledno u inat na svekrva...... na ona blagorodno sushtestvo od rodot covek...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu pa vie ste ja preterale!!!!
koj pusel tolku mnogu sinojka? mamamd ja predlagam ti da im go zemes klucot ... pa i pusat a nisto ne si cistat po niv...abe na vremeto nie koa pusevme se si cistevme...ejjj...nikogas ne ostavavme vaka rastureno miroslav zadolzen za zapalki maki za kafence ja za nekoe blagce moira za provetruvanje mariceto za pepelarite.... biba i mamamd za kontroliranje na zalihite cigari... ah ovie novive pusaci |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mora edna da ispusham ...
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele shto gjubre ste napravile...ne ste iscistile pepelnicite
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ајде генералка да сте направиле...за 15 мин. се враќам цакум-пакум да најдам...батали цигарата факај се за работа и винки помош...
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima za mene cigara?
|
|
Внеси реплика | страница <1 650651652653654 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |