|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 12311232123312341235 2116> |
Автор | |
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KING izvini loso se izraziv....sepak nazdravje neka ti e kafeto
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak blagodaram,ama da ne si kobam
utre e nedela da ne me zapne mojana |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha...e tamu nema da mozes da izbegas
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da nema avtopazar vise
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ste be
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be shto e rabotava shto ve nema, da ne propaga fenix?
|
|
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deranger kolku konjcinja imas vo toa ergelata....sekoj den so novo doagas
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lady sega ke gi menuvam pochesto konchinjata, bar ednash mesechno, me pojachaa finansiski
|
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa misli malku i na prijatelite stom e taka
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be da ve prasham koj vi se dopagashe poveke ovoj ili stariot? kazhete pobrzo, zoshto sega ova e proba ovie dva dena, dodeka mozham da si go vratam
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa ki pomognete kako mene na sheficata i ke vi dade bonchinja, jas i ja svetnav cela kukha
|
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i varam kafe...mene licno mi se svigase poveke minatoto konjce pojasna bese slikata.....ama pa ti kako si sakas ...
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i jas za toa pobarav mislenje, i mene poveke stariot mi se svigashe, em beshe popameten a i pobrz beshe. fala ti lady shto mi dade mislenje idam da si go vratam stariot
|
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj ima razlicen vkus....ama ovoj mi e po misticen nekako.....nema problem deranger
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 12311232123312341235 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |