IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 1093>
Автор
Порака
Влекач Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Локација: Indonesia
Статус: Офлајн
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Влекач Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 23:18
зар само една мисла ви се врти во момент?
...што да правам, тоа ми е во крв...
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 10:42
Se mislam kako da tresnam od zemja eden voobrazen kolega
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 10:48

Krivo mi e sto pravev gluposti vo sabotata  posledicite  gi osekam i denes

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 11:11
Кај баш сега треба да искачам од работа
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 11:28
Sega si mislam kako da go ostavam kompjuterov i da pocnam da ucam
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 11:53
кога ќе ме преболи грлото и главата? досадно ми е веќе да сум болен
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
mia111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 597
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mia111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 12:51
Kafka od tolku masiranja shto ti gi udriv ushte si bolen a i me prefati!

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 12:55

постојано ми се вртит мислат...кревет...кревет....кревет...уствари не е мисла...само збор е ...али хебига...свиједно је...НИ ЈЕ СВИЈЕДНО...

успат...кафка побрзо да оздравиш...англиски кога ке учам...????почвиме нашкола за една недела...

Точачиња.
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 12:57
Originally posted by mia1 mia1 напиша:

Kafka od tolku masiranja shto ti gi udriv ushte si bolen a i me prefati!
e sega jas li sum kriv shto pogreshno si masirala, aj probaj pak.. ... u4enicite me 4ekaat na 4as po angliski
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 13:04
mi se vrti mislata : preku k*r mi e sve
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 16:15

i mene mi se vrti samo edna misla....

kako da stignam do cokolada!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 19:30
Koj ke go podnesue drugar mi so negovata nova smizla
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 10:17
Da go ubijam decko mi sto me ostavi cela vecer bez spienje a so mnoooooooogu alkohol vo mene a sega da sedam na rabota a toj slatko si spie
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 10:20
колку голем труп сум...легнаф и не сум  го слушнала алрмот....и се забајф...и зато сега глупо јокиште немат да си легвиш ко ќе требит да ојш сабајле некаде....
Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.