|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......vredi dokolku vredi .......... ako ne vredi , ne vredi ni da razmisluvas za nesto sto nema vrednost ........ zosto , ne e zlato se sto sjae .................
Изменето од miroslav_g8 - 27.Декември.2008 во 09:53 |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas nema da imas doverba vo nea kako sto si imal porano, nisto veke nema da bide isto kako porano oti edna casa koga ednas ke se skrsi, i da ja lepes dzabe e, nema da bide ista kako sto bila nekogas.
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro i sea sto odluci, od maj do dekemvri dosta vreme imashe za razmisluvanje i raskina ili i prosti |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za plavusi....ne
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi .....
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lady blue
objasni zasto vredi ne znaela deka ima decko ili go zaboravi samo za da se zalapa alal neka i e boris 70 ako mislis deka ova e krajot(na nejzinite neverstva) mislam deka se lazes iako mozebi mozebi postoi resenie (pretpostavka) Tvojata devojka go napravila toa zaradi zabava poradi vozbudata da bide fatena poradi faktot deka treba da se zivee so taa tajna itn. Priredi i nekoe vozbudlivo uzivanje, priredii strav(do odreden stepen ) nemoznost da ja kontrolira situacijata (kontrolata da i bide na dofat ama da ne ja kontrolira situacijata), iznenadija so nesto sto ne go ocekuva od tebe (ubavo iznenaduvanje) ama pred se zaprasajse kolku sakas da ja zadrzis zatoa ako taa ne te saka ke te iskoristi do MAX. a ako te saka nikogas poveke nema da i se sluci toa p.s. odvreme navreme vnesuvaj malku vozbuda, raznovidnost vo vrskata (obiduvaj se da ne stane monotona)TOA NE ZNACI DA NAJDES DRUGA |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE VREDI DA KOMENTIRAM...pak |
|
DeepBlue
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... daj i crven karton... ne si siguren dali e samo so Francuzinot...i ne znaesh dali kje zavrshi samo so nego... ako i e dosadno...ili eksperimentira posle 5 godini, shto li kje pravi posle 15...25 godini zaedno. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој има право да згреши.......еднаш........ Дај и втора шанса ( за да не си викаш утре зашто не и проств можеби ке вредеше) И ако ја зезне...откачи ја.......ама може ќе те изненади со тоа колку ќе се труди да биде се подобро од претходно заради тоа што погрешила........ |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... Koj e bezgresen ???? ....... Vredi da se obide zaradi nego samiot ....za da ne zali vo idninata zatoa sto ne se obidel ..... taka barem ke bide na cisto ....
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga zgresila
koga ja fatil prethodno toa ne se broi sto ,da se obide da ja spasi vrskata zosto taa ne se obidela da kaze ne koga se zalapala so nego |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citaj me ubavo i vnimatelno ....Jas zboruvam za nego , ne za nea ..... Vredi da se obide zaradi nego samiot .....za da vo idnina ne zivee so mislata "sto bi bilo koga bi bilo" ..... ke rascisti i ke znae ... ako ne uspeat .... ubavo .... ako uspeat uste poubavo .... bitno e ke e miren , ke zne deka probal i ne uspeal a ne deka i voopsto ne probal ....
Изменето од Lady Blue - 31.Декември.2008 во 00:59 |
|
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odma crven karton za nea,koj ednas prosti cel zivot ke prostuva |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I koj ednash zgreshil pak kje zgreshi
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |