![]() |
|
Дали би сакале секс со членот над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12891290129112921293 1646> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Земјотрес ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Тебе кој не те знае, скапо те плаќа.
Ова за Лејди Изменето од Земјотрес - 27.Декември.2008 во 02:54 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Aj sega ...dosta posto ke te ogovaraat posle
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Lady primeti deka e za nea ... do tolku i sece .....
A koj me znae....se trudi da me zaboravi .....
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
ako
skola se plaka samo ne se isklucuvaj do sabajle sigurno ke pregrees (ili ti ili jas) ti si na poteg SRC |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Земјотрес ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Заборавена си, не се секирај.
|
|
![]() |
|
Spored silinata na vpecatokot i brzinata na zaboravanje ..... za kogo kako ... neli ?
|
|
![]() |
|
Jas sum pregreana odamna .... ama za zal ne e tvoja zasluga ....
|
|
![]() |
|
Токму така.
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
jas sum taze vo igrava
izvinete ako predizvikav nekakvi neprijatnosti ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ete ti sega ..... ne se sekiraj de .... na Forumov ke naletas na se , seshto, sekogo .... Изменето од Lady Blue - 27.Декември.2008 во 03:04 |
|
![]() |
|
Терај си ја играта, супер си, не создаваш никакви непријатности.
|
|
![]() |
|
jas razbrav deka e "igra"(ne znam koj zbor da go upotre*am) se nadevam ne se navredi
|
|
|
|
![]() |
|
Кој тоа да се навреди?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12891290129112921293 1646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |