![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 282283284285286 635> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srekjen ti rodenden Pravoslavie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Православие... среќен роденден... да ти се множат годините...
![]() |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Ууууууу,
олку внимание одамна не ми било искажано...
![]() Фала Ти Отче НАЈМНОГУ Тебе!
![]() ![]() АЛИЛУИА! АЛИЛУИА! АЛИЛУИА! СЛАВА ТЕБЈЕ БОЖЕ!
![]() ![]() ![]() Сега поименично да им се заблагодарам на форумџи(к)ите...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Си ја задржав само оваа честитка, девојчево многу ми се допаѓа...
![]() Фала ти, ГОРДА МАКЕДОНКЕ, да си жива здрава весела и убава, уште едно... најмалку сто години во овој дел од вечноста, а во идниот дел од неа - илјадакратно повеќе и поубаво и бескрајно! Изменето од Pravoslavie - 27.Декември.2008 во 01:53 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Фала ти мила мојаааааааааа!!!!!!
![]() Тебе да ти биде среќна (мислам: радосна) секоја секунда од животот! Да немаш дел од животот во кој нема да имаш радост и љубовввввввв!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Happy BirthDay tooo meeeeeeeeee
Happy BirthDay Dear meeeeeeeeee
![]() Фала најлепше!!
Се’, ама баш се’ што како личност би си посакал себе, ти го посакувам тебе! ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Драга (за мене како ретко присутен на форумов) непозната сестро, другарке, госпоѓо/госпоѓице/госпожа форумџике
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Од луѓето што љубат, убавите желби секогаш го стигнуваат оној кон кого се упатени... Не се познаваме долго, не сме зборувале многу, ама мислам дека ЗНАМ за еден сегмент од тебе како личност кон кој јас сум многу слаб... т.е. не можам да му одолеам, а и не сакам, а тоа е што во тебе како личност забележувам едно многу пријатно катче, сокриено длабоко во твојата душа, во кое ми е пријатно да си бидам... барем во мислите...
Ако почнам да ти посакувам убави желби, ќе почне срцево да ми лудува од интензитетот на желбите, затоа за да не ти умрам млад на 29 години (туку што ги наполнив)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ти благодарам многу девојано млада
![]() ![]() ![]() ![]() Фала ти la fille
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Се знаеме? Не. Ако, нема врска... битно е да се сакаме
![]() Да си ми жива, здрава и НАЈ !!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Дамо Жаки
![]() ![]() Многу благодарам!! Една тоооопппппллллаааа прегратка, вака на непознато, а кога ќе се запознаеме ќе биде уште поооооооооооооттттттттттттттттооооооооооооооопппппппппппллллллллллллллллллллааааааааааааааааааааа
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
marija1000,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А што се однесува до значењето на поракава... ќе мора да дојдеш до ваму или јас да дојдам до таму за да ми преведеш лично ти ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Лелееее каква торта, со свеќички,
а свеќата ме потсетува на Оној Кој Е Светлината на светот. Ти благодарам!! Внатре во тебе нека Свети Духовна светлина и таа нека излегува надвор од тебе за да им свети и за да ги грее сите околу тебе, сите во чија што си близина или окружување!!
ЕВАНГЕЛИЕ СПОРЕД МАТЕЈ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 282283284285286 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |