|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 630631632633634 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si ma Biba?od koga te baram za kafe...ovaa mamamd samo vlasko vari...stalno,zemi go toa zrnoto,zavrti okolu fildzan,pa donesi go...
mi veli,cekaj da dojde Biba,taa vari ubavo kafe...a tebe nigde te nema |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кокошкииии... збор... ајде сите на торта...
Ветив... нема бегање А и ми се погоди маталото |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eнџи...ме разнежни ептен...а и сваќава моја гледам се измачила ... Вечерва пуштам срце галичко... дури три пати го брцнав зрното во филџанот, а ич да не спомнувам за шлагот и чоколадото што го ставив за да заличи ко што е ред
Како фино ќе легне после тортава...мхмхмхмхмхмммм |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAJTE PREKRASNA VECHER REZONATORI ... DRMATORIIII .... VIBRATORI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro pozitivci i pozitivki. Imajte ubav prednovogodishen den... Sitno e...se nazira krajot na ushte edna godina.
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro pesimisti i optimisti.
Denes vi preporacuvam samo optimizam |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIII I REZONATORKI ... PRIJATEN NEDELEN DEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, ај наздравје, со арно да ја пречекаме новата година....
Белким со арно ќе ни врати...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE ZIVELIIIIIIIIIII |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE KAJ STE ? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum tuka, si imam dobro muzice, se spremiv za zurka!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гушка за марко - моето ем форумско, ем скајп другарче,
кое е секогаш тука кога ми треба |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE SUM ... IZNAPISAV NASEKADE PO MALKU ... DA ZAVIBRIRA FORUMOT IDIVIDITITITOTOTATATA !!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 630631632633634 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |