|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 629630631632633 717> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas gotovo...gi ostaviv.... definitivno....samo jas imam pricina
a inace luti mastiki pomagaat koga imas zelba za cigara |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e ova se vika kokosharnik...se stokmeno...namesteno... sloga...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO REZONATORI ... PRIJATEN I USPESEN DEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER NA REZONATORITE ... ILI VIBRATORITE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA NOK REZONATORIIIIIIIII
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Vecerva gi nema zenskite rezonatorki...kaj li zalutaa...Kje da se vo kujna... prednovogodishno
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hello mamce...seuste vesto ja izbegnuvam kujnata...nadvor e prava zimska idila...vrne sneg...bev vo romanticna prosetka
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Bev i jas...malku na sneg...malku na greano vino
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmm...i vince si pivna?....super bogami...uzivaj...a kaj se rezonatorive?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ene gi dolu...vo aktivni...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...paaa...ubavina...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hellooooo-u!!!
Сигурно ли е овде да влезам? Да не ме замава некоа топка од некоја страна...како што ми тргнало вечерва... Па како сте ми? Па што правевте без мене овде деновиве? Знам дека ви фалев...ако за ништо друго барем за кафе галичко да ви сварев |
|
Внеси реплика | страница <1 629630631632633 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |