![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 351352353354355 635> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...bratski si delevme so zidarski i messinger... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
smej se ti ....... normalno kje znaes koga pola od tie milion nikovi mi gi banirase ti
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ne mi e rodenden ........... mi bese pred mesec dena ........... ovoj nik e od zaostanatite .......... koga bev baniran po milion pati na den
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
e ako de, od podaroci i pregratki nikos dosta, se dosetil maliot ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Sreken rodenden miroslav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ne mu e rodenden na marshalot...pak finti vi pravi...
![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
![]() Sreken rodenden Pravoslavie ![]() Sreken rodenden Marshale ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() ![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
..Pravoslavie
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...Ziv zdrav da si mi svate... aj da se cukneme
![]()
![]() |
||
![]() |
||
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
|
sreken vi rodenden na Pravoslavie i
Miroslav g8 i vi posakuvam site zelbi da vi se ispolnat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
Среќен Роденден Православие
![]() ![]() ![]() Маршале... и тебе ти е роденден ?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Sreken rodenden Pravoslavie
![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
sreken rodenden na dvete od mene
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 351352353354355 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |