![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 360> |
Автор | |
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam deka si ti ...koga vikam ALO
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
znam deka,nishto neznam
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka nikoj ne zasluzuva tolku mnogu kolku sto dobi ti ....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗНАМ ДЕКА ... СИ НЕПОПРАВЛИВ ...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Znam deka pak nema da vidam mnogu air od cestitkite i zelbite za Novata godina,ako ne frlat i nesto drugo...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека е време да се отфрлат некои лоши навики
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Znam deka...Cesta ne moze da se odzemi, cesta moze edinstveno da se zagubi. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека утре ме чека понапорен ден од денешниов..... а јас уште се маткам со глупости
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Znam deka si TI,koga VIKAM ALOOOO
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....znam deka......toa e toa.........
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МА ШТО ЗНАМ ... ШТО ЛИ Е ...
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka ne e lesno .... kako i da bese .... vredese da se nauci .....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека нема да ми верува... па нема ни да и објаснувам... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
ЗНАМ ДЕКА НАДВОР СЕ Е БЕЛООООО
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |