|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | ||||
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПОМАЛИОТ СИН МИ Е МНОГУ ИНТЕРЕСЕН КОГА КЕ РЕЧЕ:НЕМОЈ ДА СЕ ГРУПИРАШ, МИСЛЕЈЌИ НА ГЛУПИРАШ.ИСТОТАКА НА СИТЕ НИ СЕ ЗАКАНУВА КОГА ГО ИСКАРАМЕ ДЕКА ЌЕ НЕ КАЖИ НА
РОДИТЕЛИТЕ.ПР. НА ДЕДО МУ МУ ВЕЛИ КЕ ТЕ КАЖАМ НА МАЈКАТИ ДЕКА МЕ КАРАШ.А МЕНЕ КОГА НЕ МОЖАМ ДА ГО ОДНЕСАМ КАЈ МОИТЕ МИ ВЕЛИ-ТАКА ЗНАЧИ ,НЕ СИ ЈА САКАШ МАЈКАТА ,ЌЕ ВИДИШ КО ЌЕ ТЕ КАЖАМ НА БАБА, СРАМ ДА ТИ Е. А ПОСЛЕДНО МЕ ИЗНАСМЕА КОГА ГО КАПЕВ.ГИ КРЕНА РАЧИЊАТА И МЕ ПРАША: -МАМО ИМАМ ВЛАКНА ПОД МИШКИ? - НЕ, ЗОШТО? -ЛЕЛЕ УШТЕ НЕ СУМ МАЖ НАПРАЕН!!!! НАЈАК БИСЕР НА ПОГОЛЕМИОТ СИН БЕШЕ КОГА ГО ДОЕВ БРАТ МУ.МЕ ПРАШУВАШЕ- ЗОШТО БАТО КАКА ТЕЧНО? МОЈ ОДГОВОР -ЗАТОА ШТО ЦИЦА, ОД МЛЕКОТО . И КОГА ЕДНИ РОДНИНИ НА СМЕЕЊЕ ГО ПРАШАА ДАЛИ САКА И ТОЈ КАКО БРАТ МУ ДА ЦИЦА,ИСПЛАШЕНО ОДГОВОРИ: А, НЕ ЌЕ МЕ ФАТИ ПРОЛИВ!!! ЛЕЛЕ КАЈ НАЈДОВТЕ ВАКВА ТЕМА ,МОЖАМ КНИГА ДА НАПИШАМ ЗА НИВ,НО ДОСТА Е ДА ОСТАВАМ ПРОСТОР ЗА ДРУГИТЕ. |
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e pomaliot stvarno me iznasmea........ uste ne bil maz napraven
|
||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
братучед ми денеска ми раскажуваше дека јас сум била во младост,... тој во детство.... а баба ни и дедо ни во старост,... толку ме изнасмеа
и на крај, бидејќи набргу чека братче или сестриче,... ми вика... гледаш дека сум доволно смешен за да го смеам бебето.... |
||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mamo aj kupi mi bratce
|
||||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Братучетка ми:
-А Даде, тие што учат со тебе уште ли се близначки? Сестра ми: - Даде, што е тоа кондом? Јас збунета, незнам како да му одоворам на едвај 5 годишно дете,и и кажувам дека кондом е како паштета и се мачка на леб... Следниот ден, во продавница, и кажала на мајка ми дека сака таква "паштета" |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Слично како тоа второто од Tiggy
Брат ми на 5 години. Врти по весници и ми вика:
-Бате, шо е то "SEX"?
Јас вадам една ваква фаца : - Незнам ој прашај го тато
И детево лепо-фино појде , си праша и доби одговор дека тоа значи пол на англиски
Шо се вели, снајди се - па живеј Изменето од volkswagen - 12.Ноември.2009 во 14:24 |
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ах..паметен човек ќе да е татко ти Мене од мала ме учеа дека не се вика секс, туку водење љубов |
||||
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mamo jas te sakam najmnogu na svet
|
||||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не сваќај погрешно...Не од толку мала...Туку од 5-6 години...Гога гледав чичковци и тетки како се "галат" на ТВ...И најнормално, слушни ваму, слушни таму....И така дојде јас да разберам дека е тоа сето секс...Ги прашав моите и ми рекоа не е тоа секс, него водење љубов Изменето од tiggy_sparrow - 14.Ноември.2009 во 13:14 |
||||
||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
мојата другарка го моли син и да облече полуверче(елек)...
-ајде мило,стави го полуверчето, ладно е а тој,срце мало,и ја покажува блузичката и ја прашува -мамо а ова како се вика,верче? по некоја детска логика елекот бидејќи нема ракави се вика-полуверче,тогаш џемперот бидејќи има и ракави(значи не е ПОЛУ туку цел) би требало да се вика верче |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Леле срце малоМе изнасмеа ма Енџи
Еднаш братучед ми(има 8 години)беше дојден со неговите кај нас на гости и ми вика -Ај ма остај тоа компјутерот ќе си ги расипеш очите. Мене толку ме насмеа а и онака планирав да станам и викам добро докторе како ќе кажеш ти. И станав ме исчека да отидам до кујна да се напијам вода а тој паметниот ете ти го на компјутерот и од таму ми вика-без политика не се живее Политичарче мало |
||||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |