|
Кога се љубите... кои мисли ви се вртат? |
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa obichno od sho vnesuem mnogu u poljubacot, ili baknezot, mi se vrti...a pred toa si zamisluem kao ke mi bide, ama nikad ne ispaga kao sho si planiral... taka da ostanue da se prepushtish na custvata i da ti se pojavi...vertigotooooooooopaaaaaah
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo na sex , ana sto drugo bi mislel
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zemjata raspukuva
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога се љубиме?
се мислам... кога ли ќе перам теписи? лелееее колкава пајажинаааа |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno ti e tebe , ami da ti raspukase zemjata???
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ти пополека со бакнувањето!!!!
кроце... како мене...види по ќошовите пајажина...ова...она не ти агресивности тука, па распукала земјата...е ќе распука...и помалку јадете плус...мислам...пред бацување... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravam cvekinja da niknuvaat tamu kaj sto stoi
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzirkam da vidam dali gleda i kaj gleda.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dal da ja zgrabcham za gz prvo ili za cicka posle...ili obratno, odma posle vertigoto...paaaaaaa...mora za nesho da se drzam...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈА ПОЗА СЛЕДИ ...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje mi go vrati li jazikot
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali ja znaete pesnata od CORBA ..... zaljubim se pet sest puta u roku od 3 minuta ...volim volim volim zene ali one malo manje vole mene e sto da pravam koga samam ponezen pol zarem grev e da se saka
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plesham do krajot na vremeto
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekoj go sakas sakaj go poleka, zasto se sto brzo odi, odi naopaku, ljubovta koja brzo idi, brzo I se gasi, ljubovta koja tivko tece, vecno zivotot go krasi........
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |