IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 137>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:32
...neeeeeee, bash naprotiv...jas sum na stranata na Tanja...трепкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:37
AaaзбунетостOd kogaизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:38
...od sekogash...Tanja mi e drugarka...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:42
... Aaaaa... nepotizam... pardon drugarizam... gotov e zbunetovski... kje si plakja alimentacijaгазење%20од%20смеење... so edna kje izlezeshe na kraj...ama so dve...плачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:57
...shto plachesh...redno e namesto gushki, aplauzi i kischinja da pochete da ostavate po nekoj denar...za alimentacijata de...смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:59
... moze so karticaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 16:00
...deponirana kaj mene...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 16:05
газење%20од%20смеење... a shto biva ako deponentot e vo dlaaabok minus...pokrivash...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 16:06
...primam kartici samo so visok PLUS...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 16:19
...izvini molimte ama ova se vika DISKRIMINACIJA...kje se vidime na Ustaven...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 17:59
...i tamu gubish...плазењегазење%20од%20смеење...bitkite,  so mene i Tanja, na site polinjati se odnapred zagubeni...трепкање

Изменето од moira - 25.Декември.2008 во 17:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 21:42
... vidija loshka se ipozanela...pa ne sum jas tajson...jas odam na sigurno... Racunaj deka sudiite i sudijkite se taka reci site so muzejska vrednost...demek de svekrvi... tamu trudni ne naogjash...голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 02:37
... откриено богатство, само нежност и внимание, не ми се разговара ни на случајно разминување, сликата како ме чекаш ме обзема, нозете сами го одредуваат тактот, не можам ни со око да ги пратам, како да лебдам, само единствена мисла која ме прави поинаков, светлини ми излегуваат меѓу порите од кожата, онаа иста светлина која секојдневно извира од тебе, која те направи поинаква уште од самиот почеток кога ми ги замагли очите не знаејќи дека тоа е правот од врвот од Аморовата стрела, знаејќи дека веќе нема да бидам некогашниот по кого не се ни завртив без трошка жал дека ќе бидам заборавен од себе си.
Широко отворени зеници со желба да те впивам во секој нареден момент кога те држам во прегратки, лицето твое меѓу моите дланки, тоа е светот оној за кој вреди да се постои, единствена причина. Тело што се припива со сета мекост и привлечност што ја нагласува лабавата шушкавост на облеката која се спрема за спор пад додека ги открива непрегледните долини, врвови и извори, како да се слуша тропот на еднорог кој наидува со сета негова белина заради досегашната закриеност од сонцето чекајќи на повикот, доага до тебе, го милуваш додека гордо ја крева главата и го открива вратот додека се спрема за долг пат со тебе ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 02:41
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... vidija loshka se ipozanela...pa ne sum jas tajson...jas odam na sigurno... Racunaj deka sudiite i sudijkite se taka reci site so muzejska vrednost...demek de svekrvi... tamu trudni ne naogjash...голема%20насмевка

...na tenok mraz si...paagaaaaaaaash...a nema da te spasuvam...neeeee...нека%20ти%20е%20срамсмеење

...zbunet sorry, ama mora da se rabereme...so svekrvava...газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,227 секунди.