|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 137> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neeeeeee, bash naprotiv...jas sum na stranata na Tanja...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AaaOd koga
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od sekogash...Tanja mi e drugarka...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Aaaaa... nepotizam... pardon drugarizam... gotov e zbunetovski... kje si plakja alimentacija... so edna kje izlezeshe na kraj...ama so dve...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto plachesh...redno e namesto gushki, aplauzi i kischinja da pochete da ostavate po nekoj denar...za alimentacijata de...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... moze so kartica
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...deponirana kaj mene...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... a shto biva ako deponentot e vo dlaaabok minus...pokrivash...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...primam kartici samo so visok PLUS...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...izvini molimte ama ova se vika DISKRIMINACIJA...kje se vidime na Ustaven...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i tamu gubish......bitkite, so mene i Tanja, na site polinjati se odnapred zagubeni...
Изменето од moira - 25.Декември.2008 во 17:59 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... vidija loshka se ipozanela...pa ne sum jas tajson...jas odam na sigurno... Racunaj deka sudiite i sudijkite se taka reci site so muzejska vrednost...demek de svekrvi... tamu trudni ne naogjash...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... откриено богатство, само нежност и внимание, не ми се разговара ни на случајно разминување, сликата како ме чекаш ме обзема, нозете сами го одредуваат тактот, не можам ни со око да ги пратам, како да лебдам, само единствена мисла која ме прави поинаков, светлини ми излегуваат меѓу порите од кожата, онаа иста светлина која секојдневно извира од тебе, која те направи поинаква уште од самиот почеток кога ми ги замагли очите не знаејќи дека тоа е правот од врвот од Аморовата стрела, знаејќи дека веќе нема да бидам некогашниот по кого не се ни завртив без трошка жал дека ќе бидам заборавен од себе си.
Широко отворени зеници со желба да те впивам во секој нареден момент кога те држам во прегратки, лицето твое меѓу моите дланки, тоа е светот оној за кој вреди да се постои, единствена причина. Тело што се припива со сета мекост и привлечност што ја нагласува лабавата шушкавост на облеката која се спрема за спор пад додека ги открива непрегледните долини, врвови и извори, како да се слуша тропот на еднорог кој наидува со сета негова белина заради досегашната закриеност од сонцето чекајќи на повикот, доага до тебе, го милуваш додека гордо ја крева главата и го открива вратот додека се спрема за долг пат со тебе ... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na tenok mraz si...paagaaaaaaaash...a nema da te spasuvam...neeeee... ...zbunet sorry, ama mora da se rabereme...so svekrvava... |
|
Внеси реплика | страница <1 8990919293 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |