IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8889909192 137>
Автор
Порака
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 14:11
аплаузгазење%20од%20смеењеаплаузгазење%20од%20смеење
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 09:56
... ја гледам твојата аура Тања, спектар невиден каде најнежните бои се појавуваат кога ќе се свртиш кон мене од кои се топам иако глумам челик, слатка вртоглавица кога боите ги испуштат своите краци кон мене, нозете мои гумени ме туркаат кон тебе, ти паѓам во прегратка, ме прашуваш дали сум добро, а мене ме нема зошто не знам за себе загубен меѓу богатствата на твоето битие, безбројни плодови кои чекаат да ги вкусам, насекаде полнам раце, сокови минуваат низ моите усни, никогаш не е доста.
Неспоредливи се боите на твојата аура кога женскиот циклус ке дојде до својот зенит пропратено со заводлив глас на морска сирена, нишањата на твоите колкови како морски бранови кои ме вадат од себе и тераат да се гледам како во трето лице, ниедна мисла што ќе ме подзастане, само намера да се одговори на древниот повик за задоволување на гладта која немилосрдно ја предизвикуваш, маглината од боите на аурата ме гали по образите, голицливо се спушта се подоле, краевите од моите усни веќе ми ги допираат ушите откривајќи ја волчјата насмевка, во себе слушам наклонето ржење, насетуваш и како случајно се задржуваш покрај мене случајно допирајќи ме, прикриена насмевка, но очигледна во длабочината на очите кои ме повлекуваат, секој мускул ми е напрегнат до болка, скок неизбежен, грабање на плен, изненадена си, бар така вели извикот...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 12:58
...predator...a...?...nice...nice...as ussual...големо%20гушкање
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 13:46
мамамд, кај си мор????
готово...изгледа бидна работа - Тања остана трудна, мене така ми се чини
демек циклус-ова-она...
а тој, 'ржи не се држи
готово....ќе биде.....
спремај бовчалаци
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 13:52
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

мамамд, кај си мор????
готово...изгледа бидна работа - Тања остана трудна, мене така ми се чини
демек циклус-ова-она...
а тој, 'ржи не се држи
готово....ќе биде.....
спремај бовчалаци

Aaaa ne..ne primame nie informacii od vtora rakaнамигнување... Sega kje analizirame...kje ponudime gravi test... mokrakja krv... Eho pregledi...nashe li e ne li e... nemoze nas Tanja da ne "mesti" bash sega pred Nova godina. Kje ispitame dali navistina sme bremeni...od kogo smeгазење%20од%20смеење... a konecniot zbor kje go ima Ustavniot sud... pak li mi se zameshaa rabotite... minatoto i segashnosta... more neshto cipov ne mi e vo red...изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 13:59
газење%20од%20смеење Тања не може ни да посака поарна свекрва
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:02
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

газење%20од%20смеење Тања не може ни да посака поарна свекрва

..aaa toa go znam... site taka velat pred da ja sprashtat... Se plashat od tolku "dobrota".
More mani zezanje...da odam jas da najdam zlatnikot...oti vo nashe pleme ushte ne zacnato mora da se protrie so zlato... za se shto kje se fati da se pozlati...газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:17
Тешко на Тања со вас!
плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:41
ма нееее....ма%20ајде многу и е убаво....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:56
...ахам...знам...со вас двете, веке...веке...прекрасно и е...гревче...газење%20од%20смеење
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:59
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... ја гледам твојата аура Тања, спектар невиден каде најнежните бои се појавуваат кога ќе се свртиш кон мене од кои се топам иако глумам челик, слатка вртоглавица кога боите ги испуштат своите краци кон мене, нозете мои гумени ме туркаат кон тебе, ти паѓам во прегратка, ме прашуваш дали сум добро, а мене ме нема зошто не знам за себе загубен меѓу богатствата на твоето битие, безбројни плодови кои чекаат да ги вкусам, насекаде полнам раце, сокови минуваат низ моите усни, никогаш не е доста. Неспоредливи се боите на твојата аура кога женскиот циклус ке дојде до својот зенит пропратено со заводлив глас на морска сирена, нишањата на твоите колкови како морски бранови кои ме вадат од себе и тераат да се гледам како во трето лице, ниедна мисла што ќе ме подзастане, само намера да се одговори на древниот повик за задоволување на гладта која немилосрдно ја предизвикуваш, маглината од боите на аурата ме гали по образите, голицливо се спушта се подоле, краевите од моите усни веќе ми ги допираат ушите откривајќи ја волчјата насмевка, во себе слушам наклонето ржење, насетуваш и како случајно се задржуваш покрај мене случајно допирајќи ме, прикриена насмевка, но очигледна во длабочината на очите кои ме повлекуваат, секој мускул ми е напрегнат до болка, скок неизбежен, грабање на плен, изненадена си, бар така вели извикот...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:25
Originally posted by moira moira напиша:

Тешко на Тања со вас!
плазење

.. a zoshto ma loshke...so tebe poarno li kje i bideголема%20насмевка... a i shto se izemash ti...pa neli sme zaedno vo "krivicnoto delo" zabremenuvanje i konstatiranje ocinstvoгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:28
...na mene ne smetajte...neeeeeee...i mozhebi...mozhebi.......трепкањеплазењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:30
..abe kaj mozesh ti da ni odooleeshгазење%20од%20смеење... vo "zlostorstvoto"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8889909192 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.