|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 628629630631632 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIIII
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен Божик на сите кои денеска го слават...
Ви посакувам на сите многу убави мисли, здравје, љубов...
(а јас си имам дома роденден, па и јас ќе си славам)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKJEN RODENDEN VO DOMATA NA ANASTEA.... GOLEM DA PORASNE TOJ SHTO IMA RODENDEN...
Srekjen Bozikj...mir i spokojstvo na site koi slavat deneska... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала мамамд
Голем е веќе славеникот... денес начука 42 иако не му се познаваат
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci polnoleten e...smeee aaa...
Изменето од mamamd - 25.Декември.2008 во 16:21 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смее, смее, како не... само шо не го бива многу за пиење... јас можам повеќе од него...
Торта ќе ве частам друг пат... ветувам... сега не можам да ставам слики... ќе ве оставам да си ја замислите... или некој да ја стави место мене...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma ne se sekiraj ti...nie onaka kje mezime so pijackata ...a za torta...tuka sum jas...kje turam edna za nash*te od tuka...za drugite.... kje te ostavam tebe ubavo da gi izmatish jajcata....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj koj kje dojde neka kasne ...ova za rpdendenot na zetko...pa toj ni ja zema anastasija... zasluzuva torta za toa neli
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај ти како дадичка помагај... тури тука мезе за кокошките... а и петлите да не ги заборавиме...јас веќе џитнав една, од нога А вечер ќе ги сматам јајцата... па утре што ќе биде од тортата... ја ли ќе е за јадење... ја ли ќе е за резил
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве од се помалку...толку успеав...повелеле...исто како да ви спремила анастеа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se se, ama ovaa pcenkava ...ligi mi protekoa
@Andjelina....kako so cigarite? |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со цигариве...се држам некако...до кога не знам ...мачно...ти?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 628629630631632 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |