![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 681> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Таратурџии каде сте денес
![]() Изменето од Valeta - 25.Декември.2008 во 12:21 |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
eve sum jas Valeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
добар
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Orka
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
sunny a za mene guski.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
milicka i ti si tuka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sakas da si se napieme po edno kafence ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Sun
![]() секој нов ден се помрзелив за да одам на работа ![]() како е кај тебе имаше кафенце посабајле? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() posto od porano ne ste piele kafe od mene eve po edno ice coffe od mene ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
vasata zelba , za mene zapovedd ![]() |
|
![]() |
|
mmmmmmmmmmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marsale kako mi go pogodi bas takvo sakav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ne sakas mozebi i nesto vakvo za 8 - mi mart
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lele .....sea mozam da biram......Miroslav i ti go davas tvoeto za nas ?...ili samo za Sunny ima.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |