|
Смеат ли политичарите...? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobar e samo za onie koi se negova banda
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Царината казнува непослушни вработени
вторник, 23 декември 2008, 19:05 Директорот на Царинската управа со казни и кривични пријави се обидувал да се пресмета со вработените што ја тужат царината по разни основи. Алфа ТВ дојде до допис по електронска пошта во кој B]директорот Ванчо Каргов бара од раководителите на секторите да ги пронајдат сите вработени што повеле спор против царината, да им кратат месечно по 15 проценти од плата и да иницираат кривичен прогон. [Во дописот има заканувачки пораки за раководителите дека самите ќе бидат казнети, ако не најдат основ за казнување на вработените кои се на списокот службеници кои ја тужат Царинската управа. Во дописот од Каргов стои- почитувани колеги, ве молам да ја преиспитате работата на тие што не тужат и да се иницираат кривични пријави. На тие сеуште што работат минус 15 проценти секој месец од плата. Директорот на царината Ванчо Каргов одби да ја коментира наредбата издадена по елетронски пат за преземање на дисциплински мерки кон вработените кои ја тужат управата. Изостана официјално објаснување кои се мотивите и причините за ваквото кратење од месечната плата. Во Сојзуот на Синдикати изјавија дека не се запознаени со писмата што директорот на Царинската управа ги испраќал во текот на овој месец но најави дека ќе го испитаат случајот. Иако во Царината не се открива, неофицијално, се претпоставува дека управата ја тужат околу 200 вработени, од нив поголем дел за прераспределување на пониски работни места. Европската комисија во својот последен извештај веќе сериозно и забележа на Владата за нелегалните унапредувања и деградирања на државните службеници. ----------------------------------------------------- Lugjevo stvarno mislat deka se tie i nikoj drug.... kako smee nekoj da te kaznuva so odbivanje na 15% od platata ako podneses zalba na nekoe resenie koga zakonot toa ti go ovozmozuva.... ne me cudi utre i da go ukinat pravoto na zalba na site resenija , ima li nekoj normalen vo ovaa vlada? |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima....portirot i kafe kuvarkata...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo sobranie ne odlucuva Gruevski...tuku site..i opozicija i pozicija... ..a za razbiranjeto...pa i jas ne se razbiram samata sebe nekogash... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема: Смеат ли политичарите...?
Не, ништо не смеат, но се им е дозволено. |
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu dobro objasneto mileg....bravo
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci , kaj nas kako stojat rabotite
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..Pa ne im dozvoluva nekoj drug, tie sami si dozvoluvaat. Jasno e deka ne smeat i ne im e dozvoleno. Skopsko i se e mozno! |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ne...sega odime so onaa : fati se za dab!
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој ти вика дека сами си дозволуваат? Не е ТОЧНО! Народот им дозволува! |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Политичарите смеат СЕ.
Обзнаната е за обичниот народ. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od mene nikoj ne pobaral dozvola...a jas sum narodot |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Смеат ли да молчат додека се на власт, а да прозборат одкако ке си заминат
Боцевски открива имало нови бенчмаркови |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |