|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 1869> |
Автор | ||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sakav da ja prasam dali lastikot i zavrsi rabota.......
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se prefrli na gulapchina sega...batali gavrani...mnogu crni bile...
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......kade e pepe..ja nema Изменето од marija1000 - 24.Декември.2008 во 21:27 |
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...те молам...одврзи го принцот...те молам...после ке биде double trouble...
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......trebase da mislis na vreme.......konjot ode so kuvaricata ,a princot e vrzan vo stalata.........
Изменето од marija1000 - 24.Декември.2008 во 21:17 |
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...лелееееее, ружице...кој ке ме носи на трансфузија...кој...???
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........ti ....nikogas mila moja.....odi samo zami si race ......uste ima krv na niv
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...а што ако да не те усрамам пред гостите...?...види ме што сум лична...
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....mori seznakjeti rekov gosti imame
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...нели...?...си знам јас...одсекогаш сум знаела... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ja bi gi zemal samo bonbonjerite, ruzi nemora
ooooo marija Изменето од ...Well... - 24.Декември.2008 во 21:09 |
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........ooooo well....well........
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ova majkata, kao na gosti forumov i temive, idi mi doi mi od granka na granka pilence, slavejchinja
|
||
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....halooo marija
|
||
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
||
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |