|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 641642643644645 1364> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух. ух, ако... барем овдека да си ја зеам „дозата“ хехехе . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e aj edna i jas so vas......
|
|
زورن
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveli Ergele posluzi se....devojkite ostavija dovolno cigarcinja.....duri da dojde nova pratka ......
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam jas Camel ... avghanistanski i toa.... malku e radioaktiven dodusa, ali tamam so praznicnovo raspolozenie.....
|
|
زورن
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama da ne gi prespies praznicive....ili da ne ti se vidi Dedo Mraz deka stvarno leta so sankata.....jas nemozam tie mnogu mi se jaki.....
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jaс си тргам Вест - лајт, најпогодени ми се... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
Ergele
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema spienje tuka...
samo zurkaaaaaaa bombasticna |
|
زورن
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas light ama ronhilce.......Ergele pazi....malku rano e za zurkanje....
|
|
|
|
Ergele
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka e zurka non stop
|
|
زورن
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee blazesi ti.....si si go stokmil zivotov....do stoedna i nazad....
|
|
|
|
Ergele
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka mora so takva filozofija da se hranis.... |
|
زورن
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra filozofija .....nema sto.....samo sto ne e sekogas i sekade izvodliva....a i godinite si go pravat svoeto......
|
|
|
|
Ergele
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas so mojte 32 uste uspevam .....
|
|
زورن
|
|
Внеси реплика | страница <1 641642643644645 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |