|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 32> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам кој би излегол....
само Александар кога пееше во дует,беше многу здрвен како да нема осет за играње и по сите вежбања |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и не му оди баш играњево ,нешто...ама ќе се исчеличи...има време
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega plus ja dobi pesnata od Sakis-Shake it,pa ke vidime kako ke se snajde so igranjeto,tuka mora da mrda malce poveke ali ne znam bas kako ke se snajde
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
crnacrna
Нов член Регистриран: 24.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super mi e aleksandar,ali igranjevo na scena ne mu e bas najaka strana...neznam so ke se desava so grkov,moze da bide i smesno
Изменето од crnacrna - 24.Декември.2008 во 02:38 |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ацко бееееее... Па зар само балади сакаш да пееш и да мрткаш по малце а.......? Ах да не беше наш, колку ќе те коментирав на поинаков (читај посуров) начин....... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
арно си пее човекот... баш чудно што му го дадоа гркот.....
иначе, моја претпоставка... ќе испадне игор... и после него вукашин.... за да останат аднан од босна, ана од хрватска, даниел од србија, нина од црна гора, и ацко од македонија...... 5 треба да бидат нели ?? |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu dobro ja pee Alex pesnava od Sakis,bar na probata odlicen bese,sea use igranjeto i ke bide tip top.
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако случајно го начекам шоу-во, додека менувам канали, тогаш фаќам по некој кадар кога пеат нешто по мој вкус.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jas go gledam
ima nesto vo tie talenti mnogu ozbilno si ja svatija rabotata i taka trebit |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цела недела ништо не сум гледала, се надевам дека Александар се спрема и дека ќе биде супер на галата.
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nego sea ne mi ejasno vidov na forumot,direktorot im dodelil pesni za polufinaleto koe ke bide na 4 januari Alex ja dobi Ti si mi u krvi od Zdravko Colic i Kao mornar od Yu grupa..4 se paga u nedela,pa togas koga ke bide finaleto,koga rekoa deka nekade na 6 se planira???malce nejasno mi e
|
|
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас вчера слушнав за гала на 4-ти, а предходно рекоа за на 6-ти и мене не ми е јасно баш.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ако не ги гледам околу 4 сабајле на А2,ништо не знам што се случува до гала вечерта.......
ќе ми каже ли некој кога ги даваат преку ден |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na A2 ima od sreda do nedela vo 21:45,samo vo sabota e vo 20h.bar ja taka sum primetila,ako nekoj znae za sigurno neka popravi
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |