|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 169170171172173 681> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dobro aj neka se vrati
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
недоразбирања да не се , не го криви бадијала сватот, ете го се налути и си отиде
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
приметив дека горе-доле жените повеќе сакаат таратур и ракија отколку мажите (бар на оваа тема)
|
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be ko ke te nejkat, kaj mene se vrakas, e ne moze taka , ubo ti napravile
Изменето од Sunny - 23.Декември.2008 во 19:35 |
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sunny kaj si ti mila
|
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka milo, ama moram sega da te ostavam... imam za reshavanje se citame kon vecer ako si tuka na 11111111111111
Изменето од Sunny - 23.Декември.2008 во 17:04 |
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheeeeeee
|
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav taraturdzii
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Внеси реплика | страница <1 169170171172173 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |