|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 118> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Jas sum dobra...ama ne sum glupa... ... Nemerno sum gi povredila onie koi i mene me povredile, znaci ne deka ne sum dobra, tuku ne sum glupa. Da ne se ispozanesat onie koi mislat deka moze da mi plesnat u faca...a jas da im prekjutam i posle da mi se prevrtuva zeludecot zoshto ne sum im vratila so ista mera... ... Gi sudam samo postapkite na politicarite... na"obicnite smrtnici" NE ... Za postapkite na onie shto gi sakam i mi se mili sekogash imam opravduvanje... ... i baram opravduvanje zoshto postapile taka... ... Za zal ne sum od onie hristijani koi go vrtat drugiot obraz...oti ic ne trpam "shamari" skapa mi e kozickata i ne dozvoluvam da bide "oshtetena"... ...Se na se... ne sum najdobra...ama ne sum ni losha... ama realno...najubavo si znae ovoj do mene shto mora so mene zivotot da go pomine... do dlaboka starost...oti kogo jas sum fatila...faten e za cel zivot... greota ne greota...taa e realnosta... Изменето од mamamd - 23.Декември.2008 во 12:22 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... iako velat deka dobriot i budaliot se brakja , sepak vredi da se bide dobar ........... zosto , nikogas ne znaes sto ti nosi zivotot ......... ostavi zad sebe , za da najdes pred sebe
|
|
MIJATA
Група Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се сложувам со ова, колку повеќе се трудиш да бидеш добар, толку повеќе добри работи ти се случуваат. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... pa jas ne mislam deka si losh ako na nekoj mu plesnesh u faca vistinata... Bash naprotiv...zasluzuvash titula najdobar... zatoa shto mu ukazuash da ne se zanesuva...da ne greshi dusha ni so sebe ni kon drugi... a za ona ostavash zad sebe,,,nema brat vishe ostavanje zad sebe...grabaat brakja,,, ni ronka ne ostanuva...mnogu katil narod se zakoti... Malku dobri kako mene ostanaa... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kje poftoram ... vredi da se bide dobar ......... zivotot e kako trkalo ...... |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вреди да се биде добар ,прво за себе а потоа за другите.
|
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno vredi da si dobar poso taka poubavo se cusvuvam koga znam deka nekoj e sreken zaradi mene
|
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овој свет се е ..минливо..освен добрите и лошите постапки....Да правиш добро за оној за кого си уверен дека заслужува ...а... и за оној кој не ,,заслужува,,....значи дека си ,, добродетел,,........... вреди..... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobrinata ima samo kvalitet so ogranicen kvantitet koj treba dobro da se vnimava na kogo ke se potrosi
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vredi zosto losite luge ziveat mnogu podobar a dobrite sekoas go jadat stapot
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi i te kako!!! Koj saka neka bide los i neka zivee taka sa mene e pravilo da ziveam takov kakov sto sum i da bidam dobar so dobrite,a los so losite.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ushte ako mozesh na losh*te so dobro da im vratish ,najdobar nachin da vozvratish udar.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE SLOZUVAM POTPOLNO SO TEBE SSSSSSSSSSS
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |