![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 400401402403404 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
all of my love,
all of my love,
all of my love to you......
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Јас сум мома Охриѓанка Јас сум мома Охриѓанка измамена од љубов, 2х а сега сегде скитам 3х достојна за љубов. А пред петнајсет години бев млада како цвет, 2х а сега сегде скитам 3х достојна за љубов. Кој и да наминува мене не ми е срам, 2х ќе одам да го барам 3х измамникот мој. А вие мој другарки немој да ми се смејте, 2х з'ш вие уште не знајте 3х што значи љубовта. 2х ![]() ![]() ![]() Изменето од Sunny - 22.Декември.2008 во 18:50 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Libe moe libe
Veke ne boli Ima denoj ne znam kaj da se odi Aj libe moe libe Veke ne boli Samo rana na srcevo Ti mi ostavi |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
nejku kolor televizor sakam crno bel
sakam da te razmontiram cela del po del svetot moj da nema boi da e belo crn ti da bidesh trnoruzhka a jas tvojot trn |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
You're in my mind all of the time I know that's not enough If the sky can crack, there must be some way back For love and only love |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ajde vrata razvali
dogji pa me zapali
bice mi toplo oko struka
ma stavi me na sto
od slatkih muka.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Our dreams are young and we both know |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Darling, when the morning comes And I see the morning sun I want to be the one with you Just the two of us We can make it if we try Just the two of us |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
kakovo telo ima Selma.....pa...paa...paaaa......
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
slushaj ljubav kako dolazi
ljubav ce nas jednog dana voditi
iz daljine ponekad se cuje glas
strpi se josh malo doce red na nas........
|
|
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Можам да направам се ако помислам на тебе,
тогаш се чувствувам јас најсилна, Можам да направам се,да рушам се пред себе, ако заминеш сум обична... |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
josh me boli svaki dodir kao prvi
tebe cekam sa svih strana
josh te nosim kao kletva ja u krvi
svake noci svakog dana........
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
.......Živjeti sa tobom
Bilo je uzalud Nikada dovoljno Da ljubav vrati dug Vrijeme bez radosti Za mrvu mladosti ............ |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
....... Za tvoje oèi
Nekad bi život dao Slava mrtvima Al' ja još nisam pao Još uvijek vjerujem Da ljubav postoji ............. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 400401402403404 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |