IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку физичкиот изглед е битен за..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку физичкиот изглед е битен за..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 20>
Автор
Порака
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:02
Originally posted by fragola fragola напиша:

...kako duhovitosta,spontanosta,mudrosta,misterioznosta i seto toa vo kombinacija so ubava nasmevka i topli razigrani ocinja....

изненадување Да не се знаеме?!?
плазење намигнување

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:06
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Koj kako saka neka kaze ama fakt e deka e mnoguuuuuuuu biten ...ako ne i najbiten

a be , da ne stane tolku biten pa nekoj da ne moze da pogledne drugi od sto e ocaran od celodnevno sedenje pred ogledalo голема%20насмевка плазење%20злонамерно ...... a zamisli situacija , lep a GLUP голема%20насмевка 

Изменето од miroslav_g8 - 22.Декември.2008 во 17:06
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:07
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Originally posted by fragola fragola напиша:

...kako duhovitosta,spontanosta,mudrosta,misterioznosta i seto toa vo kombinacija so ubava nasmevka i topli razigrani ocinja....
изненадување Да не се знаеме?!?плазење намигнување

Od Cocos Killing Islands si?   
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:07
jok .... kumrovec голема%20насмевка TI ? трепкање
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:09
Ja ne
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:10
znam deka ne ...... te nemam videno vo skolo голема%20насмевка
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:19
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by riki1899 riki1899 напиша:

Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

biten i ne mnogu
ne e bitno dali e BRED PIT ili DENI DE VITO,ili pak ANGELINA JOLI ili da receme BLAGICA PAVLOVSKA?

e pa ne sme site brad pit ili pak angelina joli .... znaes za onaa narodnata , pusti gi nozete kolku ti e dolga cergata намигнување
ne sum se navratila na temava nekolku dena,ama gledam se komentiralo,i toa bash na moj komentar,pa i ne e se vo ubavinata mislam deka treba da sme realni,sekako deka prvo neshto shto te privlekuva kaj nekoj e izgledot,megutoa posle nekolku razgovori so istata licnost ke svatish kolku vredi toj ili taa,pa spored toa i ne e se vo ubavinata
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:20
lepota je prolazna a ne prelazna ............ nemoj da me gledas голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:23
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

lepota je prolazna a ne prelazna ............ nemoj da me gledas голема%20насмевка
e bash taka ,lepota e prelazna ,ama onaa shto covekot go nosi vo dushata,karakterot toa ostanuva,pa sprema toa ,nemam poveke komentar dali lepotata e bitna ............
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:57
.pa za prviot  moment..........e biten.........no ne i presuden..........duri ne pocnes da se druzis.....  da razgovaras.....nemozes da znaes  deka  ti odgovara  ili  ne...........
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 18:06
Важен е изгледот за почеток... ама и онака не легнуваш со некого додека не проговорите, макар што има и такви... после запознавањето може да се смени првиот впечаток за физичкиот изглед, па и да се јави хемија....
А тн. животинска привлечност е минлива, добра е за one night stand и ништо повеќе...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 18:06
TAKA E BIBCE
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 19:38
hahahahaha  da be  biten e  mnogu fizickiot izgled

posebno ko ke  rece nekoe masko....." auuuuuuuuu covece, vidi kakva usta  za pushenje ima ovaa""изненадување   газење%20од%20смеење
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 15:15
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

hahahahaha  da be  biten e  mnogu fizickiot izgledposebno ko ke  rece nekoe masko....." auuuuuuuuu covece, vidi kakva usta  za pushenje ima ovaa""изненадување   газење%20од%20смеење

Pa sto... Odma da si znaes za sto te sprema...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.