IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 17191720172117221723 1869>
Автор
Порака
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 16:58
Девојки девојки, мирни! Еве филмче за вас, п.с. невестата е grannyгазење%20од%20смеење
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=a4fb89e42cd3b8789e4fea1165a6af23
плазење
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 16:58
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

...kaj si ma shekerna...
...pazi na noseto...nema da mozhesh robata da ja pomirisah...

газење%20од%20смеењеma pazam...nosot nesto ne me slusa...i bega od mene...намигнувањеa za roba...pa ke "najmam"mirisaci i proveruvakiзадоволство

...mozhe jas...mozhe jas, profesorke...?
лутинаne moze...go zaturuvas klucot...posle...ne ne bil kaj tebe...ne 'rgjosana roba...se nekoi mani naogasтрепкање

...e dobro ma...najdi diletanti, nepismeni, koga ne sakash so diploma...i iskustvo...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 16:58
изненадување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 16:59
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Девојки девојки, мирни! Еве филмче за вас, п.с. невестата е grannyгазење%20од%20смеењеhttp://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=a4fb89e42cd3b8789e4fea1165a6af23плазење

...refreshment... ...I like it...
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:03

Девојки девојки, мирни! Еве филмче за вас, п.с. невестата е grannyгазење%20од%20смеење
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=a4fb89e42cd3b8789e4fea1165a6af23
плазење
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеnamirisa Oskar..pa aj na rabotaголема%20насмевкаbas me nasmeaголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:04

Девојки девојки, мирни! Еве филмче за вас, п.с. невестата е grannyгазење%20од%20смеењеhttp://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=a4fb89e42cd3b8789e4fea1165a6af23плазење

...refreshment... ...I like it...

...........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.............aaahhhhhh dobrite stari vreminjaмечтаење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:04

...kaj si ma shekerna...
...pazi na noseto...nema da mozhesh robata da ja pomirisah...

газење%20од%20смеењеma pazam...nosot nesto ne me slusa...i bega od mene...намигнувањеa za roba...pa ke "najmam"mirisaci i proveruvakiзадоволство

...mozhe jas...mozhe jas, profesorke...?
лутинаne moze...go zaturuvas klucot...posle...ne ne bil kaj tebe...ne 'rgjosana roba...se nekoi mani naogasтрепкање

...e dobro ma...najdi diletanti, nepismeni, koga ne sakash so diploma...i iskustvo...
лутинаcitaj stranica po napred....se popravivплазење
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:06

газење%20од%20смеењеMoira...ke ja zbunime Pepe so nasata ljutnja(лутина)...moze,sigurno deka moze,pa ti si najvredna ucenickaголема%20насмевкаголемо%20гушкање

...well ok...mi padna kamenot od srce...

...ejjjj...imav srce...?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:08
......i toa junaçkoнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:09

газење%20од%20смеењеMoira...ke ja zbunime Pepe so nasata ljutnja(лутина)...moze,sigurno deka moze,pa ti si najvredna ucenickaголема%20насмевкаголемо%20гушкање

...ejjjj...imav srce...?

збунетостkamen znam sigurno deka imasтрепкање
газење%20од%20смеење
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:10
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

...mislish...

...bash mi kazhaa deka sum bez srce...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:10

ke se uobrazi segaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:11

...mislish...

...bash mi kazhaa deka sum bez srce...

изненадувањеkoj e toj neznalicaзбунетостjes da ispusti kamen...ama srceto ti stoiзадоволствоголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 17:11

...ejjjj...imav srce...?

збунетостkamen znam sigurno deka imasтрепкањегазење%20од%20смеењеголемо%20гушкање

...zarem i ti me proveruvashe u Svicarska...

...menjam banka...i shvicarci nisu ono shto su bili...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 17191720172117221723 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,875 секунди.