![]() |
|
2008... ќе ја памтам по... |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...po novata sredina, dremenje na net, i po gluposti...stvarno glupa godina 2008 nakako bezvezna, so iskluchok na nekoi fini stvari sho se desiva...
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Што е? Си бил скоро во Грција? ![]() ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
По драстичните промени кои ги направив во животот. По успешно извојувани „војни„ на образовен план. По тоа што конечно успеав целосно да се сфатам себеси.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Дипломирав, се запишав на постдипломски и станав демонстратор на факултет..... |
|
![]() |
|
MIJATA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Јас 2008 ќе ја памтам по многуте неправди што ми беа нанесени, но и по успешната борба и упехот што го постигнав и покрај сите сопки.СИте велат „Каде има сила, нема правда “,но себе си си го докажав спротивното „Каде има правда, нема сила“!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
po promenite vo mojot zivot
........za koi vremeto ke pokaze kon sto ke me odvedat |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
2008 ќе ја паметам по срањата на оваа надежна влада која многу ветуваше...да не се повтори...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Ужасна година
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ааааа
![]() може да посакам да ми ја сменат професорката по физика ??? ![]() ![]() ![]() значи, во 2008 почнав и да го разбирам германскиот.... да ја сфаќам математиката... и да учам физика.... и хемија...... ![]() беше штрајкот... си се одморив една недела дома, ама потоа си ја наплатија дупло таа ( проклета ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pa ocekuvav deka VIE ucenicite kje se isfalite so 5...a i roditelite so svoite deca ucenici i kje posakte Dedo Mraz da vi donese neshto okolu shkoloto ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сигурни сте дека темава е за тука ... ??
![]() иначе, ќе ја памтам по ептен многу работи.... има и убави и неубави... ама како и да е... важно помина... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
2008 беше супер година, сите желби што ги посакав ми се исполнија
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
по годишнината од смртта на Тоше,и концертот во негова чест,по членствово на форумов и неспиени ноќи,одморот во Турција....и тоа ништо позначајно што би се однесувало лично на мене
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
- После 32 години бев на одмор во Охрид. Ако не се промени нешто во охридскиот туризам, во следните 32 години нема ни да помислам да одам, а не да отидам таму повторно.
- После 19 години работа - технолошки вишок. - После цели 80 години - повторно светска криза. И тоа токму во времето кога јас останав без работа и кога поднесов документи во една странска фирма за произвотство на авто делови. Абе к’смет мој, што да ви кажувам! ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |