![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10851086108710881089 2116> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ДОБРА ВИ ВЕЧЕР la fille ![]() НЕСАКАМ ДА ИЗГЛЕДАМ ЛОШО, АМА И СО МЕНЕ ЈА ПРЕТЕРА ПРЕД НЕКОЈ ДЕН .... ИНАЧЕ, КАКО СТЕ ВЕЧЕРВА ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
здраво и чао la
![]() ![]() Изменето од OrkaWhale - 22.Декември.2008 во 00:12 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Orka, mnogu rano odis vo krevet
![]() ![]() ![]() ![]() Smizla, bez navreda, no ne sakam da komentiram za Palestinec... Baj d vej, kako si ti? ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Smizla se otrezni li?
![]() |
|
![]() |
|
ЕВЕ ДЕЈЧЕ СЕ ОПРАВУВАМ
![]() НЕ ОД СНОШТИ ![]() ЧИТАМ КАСТРО МЕ ЗБОРЕЛ ДЕКА НЕ СУМ АРНА ОД ПИЕЊЕ... КАМО СРЕЌА ОД ТОА ДА БЕШЕ... АМА ТУКА СО ВАС СЕГА СУМ ОК ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Se seguvav smizla ...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
kastro, ona bese pijana od nervoza od kompjuterot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
АЈ, АЈ, АМА ЌЕ ВЕ НАПИЈАМ ПАК
![]() |
|
![]() |
|
Da vistina zborev ama se sheguvav ,nemav poinakvi nameri...posle nashata vcerashna druzba mi dojde kako shala posti ti ne beshe on (demek se treznish)...sorry
|
|
![]() |
|
Ja ke pijam ako zdrvish edna pijachka i ti...utre koga ke te zboram da ne e naprazno.... ![]() |
|
![]() |
|
aha...probaj da ne napies...a i utre sme na rabota
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ЈА НЕ СУМ НА РАБОТА ...
ШТО ЌЕ СЕ НАПИЕТЕ |
|
![]() |
|
za mene koktel Mojito
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МОЈИТО
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10851086108710881089 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |