![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 680> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... misli li na mene
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...koj mu dade dozvola na Dedo Mraz da vleguva kaj ke posaka i toa niz odzak
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
xeroj ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
baba mrazica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
abe so mi e mene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Se prasuvam ... sto li mu se mota niz glava sega???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
До кога ќе има tabula rassa луѓе м?!
Па да беше бре од камен,ќе научеше нешто...ц ц ц ц...емотивно празни луѓе... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
што глупости правам
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗАШТО ТАКА??? |
|
![]() |
|
ДАЛИ СРЦЕТО ИЛИ РАЗУМОТ
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да јадам или не
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
а да спијам овај да заспијам
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
zosto ne mozam da spijam (vampir)
![]() |
|
![]() |
|
И ЈА ИСТО ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |