![]() |
|
Што сте готвеле последен пат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 28> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Џејмс...станал мрзлив.....
![]() Последно синоќа правев ...палачинки......
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
мачмалоу.....ама како ми се погоди
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
... Не сум јас мрзлив... туку има кој да ми готви... ![]() ... а не би било лошо да дадеш и ти од тоа палачинките ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
|
vcera;dinstano telesko so vino,mnogu luk,morkovi i magdonos.sveza salata i pire-kompir.
sabajlevo;jufki potpeceni vo relna.(kerka mi gi obozava) Изменето од nnikol - 03.Декември.2008 во 11:17 |
||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
pred polsaat: zimska supa so przeno fide, 2 kocki pileski bujon, crn piper, gjumbir i kari
![]() Изменето од filmadzijka - 03.Декември.2008 во 20:27 |
||
![]() |
||
|
РУЧЕК ЗА ДЕНЕСКА ...
ПИРЕ И КРЕМЕНАДЛИ |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
kofte vo kasha i kompir salata
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Строганоф телешко со ризото.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Блашке... Посни ли се сармиве? ![]() Мислам..... би "им викнал" какви и да се... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
MIJATA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
|
Риба, обожавам риба.
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
Буковки во сос од лук........ |
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
spageti so sos milanese
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
|
Џејмс...какви сакаш..посни..мрсни..собрана или растурена сарма...
![]() За тебе ...два дена не би ,,излегла од кујна......
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |