|
2008... ќе ја памтам по... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Декември.2008 во 07:47 |
Jas 2008 godina kje ja pamtam po razdelbata so edno oddelenie mnooogu pametni cetvrtacinja i sredbata so ushte popametni prvacinja, ama devetkoletkashi.
Ne e losho da go spomnam i shtrajkot, najgorkoto dozivuvanje i razocaruvanje od lugje koi po moja vina dojdoa na pozicii koi ne gi zasluzija i koi ja odbelezaa so svoite loshi postapki kako lugje i kako neprofesionalci 2008 godina. Bilo i ne ponovilo se... |
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas 2008 god ke ja pamtam po uspesnite rezultati na rabotnoto mesto,i fala bogu po zdravjeto i harmonijata vo semejstvoto.
Za losite raboti ne bi sakal ,zasto ovie dobrive gi potisnuvaat i ne se vredni da gi spomuvam. |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека најубавите спомени во животот ќе ги понесам токму од оваа 2008 година. Иако ќе се протне и некое полошо искуство од неа,сепак убавите спомени преовладуваат. Како може да се заборават сите оние:-
"Ммммааа-мммааа иии-мммааа...";"Аааа-ннаа ннооо-ссиии аа-ннаа-ннаасс", и сите потрошени гуми,моливи и потполнети тетратки додека научивме како правилно се пишуваат буквите,кога се пишува голема буква,каде се остава растојание во речениците... Не се забораваат тие слатки маки,и тие тешки солзи затоа што З не се пишува Е, С е полукрукче вакво ,а не ) ... Деновите се бројат по викендите- уште 4 дена на школо па 2 дена дома или во петок-ајде,уште денес на школо па 2 дена дома и она неговото-ЈЕЕЕСССС!!!-уште денес и два дена домааааа!!!! А, ако штрајкот за некого беше кошмар( кај да го носам сега,кој да го чува додека сме на работа) ,за некого беше уживанција(Јессс!!! и утре кај баба на спиење...) Се’ на се’... убави спомени |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh kolku sakam da ja pametam 2008 va po ubavi raboti...Ama preovladuvaat poveke losite,neubavite..Voopsto ne sum pesimist ama stvarno ne ubavi raboti i maler me sledea ovaa godina,a mislev deka ke bide edna od najubavite...Ama pak mi pomogna da osoznaam deka ne e zivotot i taka rozov kako sto nekogas si go zamisluvava,imalo i sivilo i ugornici.. Se nadevam deka slednava godina ke bide podobra i ke ja pametam po ubavo
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa prv pat bev vo grcka na more,
pa i komsijata "konecno" se ozeni. |
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се мисли само за образование ќе ја памтам по мојот екстра успех у школо, мојата конечна одлука за мојата иднина и штрајкот кој искрено се појави во вистинско време и ми напраи 2 прексрасни недели.
Изменето од emilyXX - 21.Декември.2008 во 17:52 |
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
|
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ја памтам по ЕПП пораките и убедувањето дека убаво живеам а јас се полошо и полошо СЕ ОСЕЌАМ.
Треба да се дружам со некој од вЛАСТА ПА ДА ВИДАМ ДЕКА НАВИСТИНА УБАВО ЖИВЕАМ. Нешто изгледа со мене не е во ред? |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- После 32 години бев на одмор во Охрид. Ако не се промени нешто во охридскиот туризам, во следните 32 години нема ни да помислам да одам, а не да отидам таму повторно.
- После 19 години работа - технолошки вишок. - После цели 80 години - повторно светска криза. И тоа токму во времето кога јас останав без работа и кога поднесов документи во една странска фирма за произвотство на авто делови. Абе к’смет мој, што да ви кажувам! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по годишнината од смртта на Тоше,и концертот во негова чест,по членствово на форумов и неспиени ноќи,одморот во Турција....и тоа ништо позначајно што би се однесувало лично на мене
|
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2008 беше супер година, сите желби што ги посакав ми се исполнија
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сигурни сте дека темава е за тука ... ??
иначе, ќе ја памтам по ептен многу работи.... има и убави и неубави... ама како и да е... важно помина... сега е најбитно, новата што иде... среќна да ни биде.... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa ocekuvav deka VIE ucenicite kje se isfalite so 5...a i roditelite so svoite deca ucenici i kje posakte Dedo Mraz da vi donese neshto okolu shkoloto. Ako nekoj kaze i nekoja zelba nadvor od obrazovanie, ne e grev. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааа
може да посакам да ми ја сменат професорката по физика ??? се зезам... значи, во 2008 почнав и да го разбирам германскиот.... да ја сфаќам математиката... и да учам физика.... и хемија...... беше штрајкот... си се одморив една недела дома, ама потоа си ја наплатија дупло таа ( проклета ) недела.... не преплашија со тестовите на крај година... ја фанав првата тројка по математика..... сфатив дека ме бива за пишување и филозофирање.... сестра ми тргна во градинка ( фала Богу )..... сума сумарум.... мислам дека отприлика тоа е тоа..... |
|
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ужасна година
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |