IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Денес...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Денес...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 566>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 17:34
Денес спиев до 10 станав уште поболна од вчера се тешев дека ке ми пројде едвај се напив малце кафе се трудев да не ми е лошо бев до банка глумејки ок сум а се препотував на шалтер и бев во пазарење (таква болна)
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 20:28
.....denes.......smrznavтага.......kaj se najde vakva ledena magla.....upmизнервираност
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 20:51
...nagaziv na gomna i ne primetiv dur ne i se kaciv u kola, a ona mi vika :
 - Prdna ?
 - Ne mor, na sum takov.
 - Pa so smrdi tolku ?
I koa ono pod cevelot zoltenikava mekost i tragovi po patosot dodeka sum se smestuval, me izbrka, gi brisev cevlite od trevata, a ona mi frli 50 den изненадување za taxi i si zamina zasekogas doeka gledav kako iskinati parcinja od moi sliki se veat niz veterot. Dodeka so solzi vo ocite i so zinata usta gledav po nea, edno parce mi zaleta vo grlo i se zadaviv od kaslanje sto duri i kleknav no so rakata pominav niz delot od trevata kade si gi brisev cevlite.
Dodeka me vozese taksistot toj duskase so nosot kako nesto da ne mu e jasno i naednas mi rece deka voziloto mu e vo defekt. Znaev deka laze. Si zaminav peski doma...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 00:06

ДЕНЕС ПАК ПРОБЛЕМИ СО СОФТВЕР
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 00:28
Denes bev na rabota ...skoro me poludea .... ama ne se otkazav ..... pa otidov na rodenden i sega sum 100% luda  газење%20од%20смеење
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 11:06

Од сабајлево некако не ми се станува од компјутеров... .... или можеби .....           ... не знам

Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 11:19
Denes se naspav,se odmoriv,sega ke odam malku na vozduh da se prosetam
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 11:28
..denes naporedo teram i kujna i kompjuter...mesam kifli...kroasaniголема%20насмевка... se na k...газење%20од%20смеење
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 12:41
.... sega sednuvam pred pc a do koga ke vidam
nemam mnogu vreme denes site se doma
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 14:55
Denes e glavobolja od vina.....a za 2-3 saati pak ke se prodolzi so misijata-klin se klinom izbija 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 15:07
Denes sum si happy...nekako si imam predpraznichno raspolozneie..
uste snegce mi fali...големо%20гушкање
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 18:51
денес....само се прозевам

Изменето од mrzla - 21.Декември.2008 во 18:51
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 19:11
Denes mi nedostiga duri i poveke od vcera ....  ох

Изменето од Lady Blue - 21.Декември.2008 во 19:11
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 03:46
денес една ја измарширав.....
епа неможе секогаш истото......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 566>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.