|
Зошто мажите сакат по тупи жени ? |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oti mislat deka se ostrilki
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas jas ne sakam takva deka nema nisto da se razbere tupa si e tupa ...
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne site mazi sakaat tupa zena,ama pogolem broj na mazi sakaat zena shto znae i unee se,ama sekogas da si molci za negovite nepostapki............da ne mu popuva nashki kazano
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полесно можат да ја прелажат........
за после да ја бројат како женска |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cista logika .....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одговорно тврдам...
дека само тупав маж... може да сака тупава жена... Од кај ова дека мажите сакаат...тупи жени... а што уствари е тупа жена...???!!! |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospodine ako tvojata ideologija na ziveejne ti ja razoruva nekoja" paralelno na toa tvojata maskost ke bide na nula pa taka za da ne se sluci toa tvojata sakana treba da pocituva do tolku sto taa treba da izgleda kako tupa sto znaci ne se problem podatocite vo nejzinmata glava nego problem e kako taa gi koristi tie podatoci pa zatoa od praksa dokazano e deka koga tie podatoci vo nejzinata glava voopsto ne postojat e najdobro za mazot i vo taa situacija toj se razviva vo normalna licnost a vo site druge e papucar pa izgleda ti i zivees kako papucar pa zatoa toj nacin na zivot ti e normalen. zasto maskosta i zenstvenosta se raszlicni formi - sprotivni - a ne isti dva isti pola se odbivaat a sprotivni se privlekuvaat pa zatoa ako baras ti da si ist kako nea ili obratno vo toj slucaj edniot od vas ke bide rob vo mejdzusebnoto odnesuvajne................................................................................ |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam deka sakaat TUPI zeni.
samo saka TOJ da ima barem 2 grama povekje mozok od negovata zena. ne sakaat popametni od niv. i jas sakam mazot da e popameten od mene, barem malku, pa ne mozam bre jas ne se da mislam i site problemi da gi resavam, neka misli i toj |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам тупи мажи
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле IQ зар не обожаваш кога се е во твои реце,наместо да слушаш друг да решава |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...спротивно...мажите се палат на паметни жени иако притоа чувствуваат... ај ке будам поумерена и ке кажам дека помалку се плашат, но тоа им ја зголемува желбата да освојат, се палат на тоа, ги возбудува...а и исходот е крајно неизвесен...нели...?
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne milo, se nerviram koga jas treba na se da mislam. mozebi mislish deka taka e podobro, ama ne e.
Изменето од IQ - 20.Декември.2008 во 03:37 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala ti boze... sto go prati...dejanpp... da me prosvetli... najposle eden prakticar...da mi ja kaze tajnata... za svetiot gral na masko-zenskite odnosi... maskost...i... zenstvenost.... fala ti...fala ti... P.S. A ja pa se cudam zosto ne mi se diga... na intelegentni zeni... zato sto me teraat da nosam papuci... pa maskosta mi se gubi vo moreto na neizziveani fantazii... za tupi zeni ...koi gi ima vo svesta na tupite mazi... koi mazi...ako nisto drugo... edno sigurno znaat... da d*kaat pojmovi.. Изменето од којсумјас - 20.Декември.2008 во 18:07 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од болдираното заклучив дека најдобро за мажот е женската глава да биде празна, ослободена од податоци... за да може мажот да се развива како нормална личност... Во спротивно е папучар?...
Значи, сите мажи кои покрај себе имаат паметни жени се развиле во ненормални личности, папучари, робови... и како два исти (паметни) полови, се одбиваат...?
И сега што треба, според тебе, паметните жени да направат делејт на базата на податоци во своите главчиња... за да може вие мажите “нормално“ да се развивате...?
Колку поими имаш испомешано на едно место?
Да не сакаш да поставиш некоја нова теорија, за законитостите на привлекување/одбивање меѓу спротивни/исти полови???
На пример: големината ма привлекување на два спротивни пола (машки&женски) зависи обратнопропорционално од количеството на искористена сива маса во женскиот мозок...?
Или така некако...?
Ами што да прават оние “несреќни“ женички што се родиле со памет во глава... би требало да се привлекуваат, по твое, само со тупи мажи... или со тупи жени...?
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |