IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10271028102910301031 2116>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:18
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

uf,jas nejkam da zucnam ni zbor ako se zboruva za svekrvite
..alergicnaзбунетост
na mojata da
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:20

granny kamo da leta ke smeneshe pravec ama ne leta,lezi na metla
изненадување...pa i se pogodila udobna nekoja metlaтрепкање..kupi i nova...da moze da letaгазење%20од%20смеење
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:20
da be za toa pari jas ne trosham,neka si kupi sama
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:21

Originally posted by granny granny напиша:

uf,jas nejkam da zucnam ni zbor ako se zboruva za svekrvite
..alergicnaзбунетост
na mojata da
ja nemam alergijaтагаsamo davam alergijaнамигнувањегазење%20од%20смеење
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:22

da be za toa pari jas ne trosham,neka si kupi sama
pa..ako sakas da igras...let,let buba Maro.......трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:22
ajde menjajte temaaaaaaaaaa
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:23
Originally posted by smizla smizla напиша:

СВЕКРВА ШТО Е ТОА

..Retko plemenito stvorenje od rodot Covek iako site ja smestuvaat vo rodot Liljaci, a nekoi odat do tamu shto ja svrstuvaat i vo mitski sushtestva ..veshterki... no i ne greshat...spored znacenieto i goleminata na delata... slobodno moze da se vbroi vo legendi.  Onie koi ja imaat..sakaat po kratka postapka da se oslobodat od nea...a onie koi ja nemaat...molat boga nikogash da ja nemaat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:23
газење%20од%20смеењеti nekoja jaka alergija imas...ok...nema vise da igrame so kukliнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:24
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

СВЕКРВА ШТО Е ТОА
..Retko plemenito stvorenje od rodot Covek iako site ja smestuvaat vo rodot Liljaci, a nekoi odat do tamu shto ja svrstuvaat i vo mitski sushtestva ..veshterki... no i ne greshat...spored znacenieto i goleminata na delata... slobodno moze da se vbroi vo legendi.  Onie koi ja imaat..sakaat po kratka postapka da se oslobodat od nea...a onie koi ja nemaat...molat boga nikogash da ja nemaat.
ne tocno mamamd,neka si zivee i 200 godini ne mi smeta ,ama nejkam da diskutiram na tema svekrva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:25
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

СВЕКРВА ШТО Е ТОА

газење%20од%20смеењеdefinicija....ostaj...ne iritiraj alergiiгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:26
se vrakam brgu se citkamepovelete kafence dodeka da go ispiete tuka sum,jas ke si gi mijam sholjite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:27
голема%20насмевкаmackaj se so mastot...i dojdi pakнамигнувањеголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:29
РЕТКО ПЛЕМЕНИТО СТВОРЕЊЕ ОД РОДОТ ЧОВЕК
МОРЕ НЕКА СЕДИ ТАМУ КАДЕ ШТО Е И НЕКА ЌУТИ ( МИСЛАМ ОНА) НЕ ВИЕ ОВДЕШНИ СВЕКРВИ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:35
голема%20насмевкаuste lesno da e голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10271028102910301031 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.