IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10891090109110921093 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:54
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

Fildzanite da ne gi cuvas za snaaтрепкањетрепкање

...Neeee ovie se svekrvini...evtinki za polseno da se krshat bez pretenzii za srcevoatakuvanje...газење%20од%20смеење za snaite zasega samo Zepter... намигнување
трепкањеfin porcelan....so plavi cvetcinja...imam takvi...a i formata im e nesekojdnevna....kao kupchinja nekakoтрепкањеama nezni se mnogu...da ti e strav kafe da se napies...kamo li da ja dzitnes ako svekriva se pojavi nenajdenoплазење

Aaaa ti mamce si zema od Idanot...jas sum po zolto/zelenata boja zatoa gi zemav Florata...големо%20гушкање
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:53

голема%20насмевкаголемо%20гушкање mamo na md....pa neli e pusto bez negoтагаa fille vika po inakuзбунетостsram da i e....aj,ke dojde petrov den....ke moli za proskaнамигнување

Mlada e ... brzo zaborava... toa ti se vika promenlivi emociiiгазење%20од%20смеење Misli se shto leta se se jadeизненадување...
..a za Zepter tendzetinjata ...i jas kupiv za snaite.голема%20насмевка... a kje im gi podelam i moite... i tendzerinjata i obvrskite...намигнување

samo obvrskite...ostaj tendzerinjata se teshki...ako na nekoja i tekne da zamavne so neaтрепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:52

Zepterтрепкањетрепкањетрепкање jas imam nozevi zepterтрепкањетрепкањетрепкањеimam i tendzerinja, ama mama ne mi gi davaгазење%20од%20смеење
nozevite im se zakon...edino nesto sto vredi kaj niv...a tendzerinja...нека%20ти%20е%20срамne vredat...mene site drski od kapak mi se skrsija.,..i zamisli....na vremeto koga se javiv i prasav dali moze da mi se stavi nova drska,mi rekoa DA,50 marki(na vreme so marki se kupuvaa) od kapakизненадување...normalno..ne prifativ,koga za 30 marki mozev slicni da zemam komplet od 3 tendzerinja i tava za tie pari(turski)трепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:50

голема%20насмевкаголемо%20гушкање mamo na md....pa neli e pusto bez negoтагаa fille vika po inakuзбунетостsram da i e....aj,ke dojde petrov den....ke moli za proskaнамигнување

Mlada e ... brzo zaborava... toa ti se vika promenlivi emociiiгазење%20од%20смеење Misli se shto leta se se jadeизненадување...
..a za Zepter tendzetinjata ...i jas kupiv za snaite.голема%20насмевка... a kje im gi podelam i moite... i tendzerinjata i obvrskite...намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:48

...Neeee ovie se svekrvini...evtinki za polseno da se krshat bez pretenzii za srcevoatakuvanje...газење%20од%20смеење za snaite zasega samo Zepter... намигнување
трепкањеfin porcelan....so plavi cvetcinja...imam takvi...a i formata im e nesekojdnevna....kao kupchinja nekakoтрепкањеama nezni se mnogu...da ti e strav kafe da se napies...kamo li da ja dzitnes ako svekriva se pojavi nenajdenoплазење
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:46
Zepterтрепкањетрепкањетрепкање jas imam nozevi zepterтрепкањетрепкањетрепкањеimam i tendzerinja, ama mama ne mi gi davaгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:44

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:41

a trebase da kazes i deka...NE MOZEME BEZ DJAKIголема%20насмевкаredno e da go pozdravime,iako ne e so nas ovie denoviголема%20насмевкаa znaes li kolku ke odmaraзбунетост
dobro utroголема%20насмевка

... Zdravo babicko milaголемо%20гушкање...mene mi nedostasuva mojot cushurin Dzakiтага ... i zatoa pomalku me ima tuka... CELO E KOGA IMA SEсреќа

Изменето од mamamd - 20.Декември.2008 во 11:42
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:40
Greniголемо%20гушкање Dzaki ke odmara uste dve nedeli....tamu nekade posle Nova godina ke bide pusten
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:40

a be odma da se mrcelo...eve za TEBE i za Enigmaнамигнување

..bozeee otidov do pazar...se vrativ..ushte ste tuka...  aaa i si kupiv vakvi fildzani...голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:39
JAS KAZAV DEKA MOZAM BEZ DZAKIголема%20насмевка

Zdravo Karamandiголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:38
d utro na site od mene od sabajle ste nekako raspolozeni
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10891090109110921093 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,461 секунди.