IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10241025102610271028 2116>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:48
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

Fildzanite da ne gi cuvas za snaaтрепкањетрепкање

...Neeee ovie se svekrvini...evtinki za polseno da se krshat bez pretenzii za srcevoatakuvanje...газење%20од%20смеење za snaite zasega samo Zepter... намигнување
трепкањеfin porcelan....so plavi cvetcinja...imam takvi...a i formata im e nesekojdnevna....kao kupchinja nekakoтрепкањеama nezni se mnogu...da ti e strav kafe da se napies...kamo li da ja dzitnes ako svekriva se pojavi nenajdenoплазење
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:50
Originally posted by granny granny напиша:

голема%20насмевкаголемо%20гушкање mamo na md....pa neli e pusto bez negoтагаa fille vika po inakuзбунетостsram da i e....aj,ke dojde petrov den....ke moli za proskaнамигнување

Mlada e ... brzo zaborava... toa ti se vika promenlivi emociiiгазење%20од%20смеење Misli se shto leta se se jadeизненадување...
..a za Zepter tendzetinjata ...i jas kupiv za snaite.голема%20насмевка... a kje im gi podelam i moite... i tendzerinjata i obvrskite...намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:52

Zepterтрепкањетрепкањетрепкање jas imam nozevi zepterтрепкањетрепкањетрепкањеimam i tendzerinja, ama mama ne mi gi davaгазење%20од%20смеење
nozevite im se zakon...edino nesto sto vredi kaj niv...a tendzerinja...нека%20ти%20е%20срамne vredat...mene site drski od kapak mi se skrsija.,..i zamisli....na vremeto koga se javiv i prasav dali moze da mi se stavi nova drska,mi rekoa DA,50 marki(na vreme so marki se kupuvaa) od kapakизненадување...normalno..ne prifativ,koga za 30 marki mozev slicni da zemam komplet od 3 tendzerinja i tava za tie pari(turski)трепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:53

голема%20насмевкаголемо%20гушкање mamo na md....pa neli e pusto bez negoтагаa fille vika po inakuзбунетостsram da i e....aj,ke dojde petrov den....ke moli za proskaнамигнување

Mlada e ... brzo zaborava... toa ti se vika promenlivi emociiiгазење%20од%20смеење Misli se shto leta se se jadeизненадување...
..a za Zepter tendzetinjata ...i jas kupiv za snaite.голема%20насмевка... a kje im gi podelam i moite... i tendzerinjata i obvrskite...намигнување

samo obvrskite...ostaj tendzerinjata se teshki...ako na nekoja i tekne da zamavne so neaтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:54

Fildzanite da ne gi cuvas za snaaтрепкањетрепкање

...Neeee ovie se svekrvini...evtinki za polseno da se krshat bez pretenzii za srcevoatakuvanje...газење%20од%20смеење za snaite zasega samo Zepter... намигнување
трепкањеfin porcelan....so plavi cvetcinja...imam takvi...a i formata im e nesekojdnevna....kao kupchinja nekakoтрепкањеama nezni se mnogu...da ti e strav kafe da se napies...kamo li da ja dzitnes ako svekriva se pojavi nenajdenoплазење

Aaaa ti mamce si zema od Idanot...jas sum po zolto/zelenata boja zatoa gi zemav Florata...големо%20гушкање
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:56
Greni, na ednata tava sto ja ima majka mi i se skrsi rackata...a bidejki bese pod garancija, ja vrativme i eve godina dena cekame da ni se javat i da odime da ja podigneme novata
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:58
добар ден
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:59
Zdravo Orkaголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 11:59

Greni, na ednata tava sto ja ima majka mi i se skrsi rackata...a bidejki bese pod garancija, ja vrativme i eve godina dena cekame da ni se javat i da odime da ja podigneme novata

..eeee zavisi koj ti prezentirashe... da si zemeshe preku favorit svekrvica,.... sega kje si imashe i racka...i tavaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:00

moite gi koristev po dolgo (odamna mi se)...ama se skrsija ...znaes gorniot del kaj sto pokazuva temperatura...i sega mi se samo so malo nesto zrnesto ko grav(metalno )ostanati..ama super dihtuvat,nema zbor...ama ne vredat za tie pari
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:01

..eeee zavisi koj ti prezentirashe... da si zemeshe preku favorit svekrvica,.... sega kje si imashe i racka...i tavaгазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење...ne bese namerno zalbata...da znaev nemase antireklama da napravamголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:01
pa od kaj da znam svekrvke deka ti prezentirasтрепкањетрепкањетрепкање sledniot pat preku tebe ke si zemamнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:03

pa od kaj da znam svekrvke deka ti prezentirasтрепкањетрепкањетрепкање sledniot pat preku tebe ke si zemamнамигнување
batali...zemi samo svekrvaзадоволствоtoa ti e so garancija kvalitetголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 12:03
hmmm...sigurno?размислување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10241025102610271028 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.