IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:18
ПА ПРЕД 1 САТ КОГА САКАВ ДА ОТВОРАМ МЕЈЛ, И СЕ ПИШМАНИВ.
МОЗИЛА ПОСЛЕДНАТА 3. АМА НЕ ГИ ДАВА СИТЕ ДОДАТОЦИ.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:19
ТОА СО SECURITY НЕ Е НА МОЗИЛА
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:27
iskreno ne te razbiram nisto ali odi sistem restore napravi ako ne se resi problemot simni si Opera i nejze koristi si ja
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:38
значи за интернет експлорер не можеш ништо да ми кажеш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:43
a mora li IE da koristis aj probaj sea moze raboti i kaj mene pravese taka
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:50
фала на трудот.
IE РАБОТИ, САМО ИМА ПРОБЛЕМ СО ТОА ШТО НАВЕДОВ.
САКАВ ДА СУМ НА ЧИСТО, ДА НЕ ЗАКАЧАМ НЕШТО.
А ВО МЕЃУВРЕМЕ И ОВА ГО ПРОЧИТАВ...
ПРОПУСТИ

АМА ОК Е. УТРЕ ЌЕ СЕ РЕШИ СЕ НАДЕВАМ...
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 13:15
Originally posted by smizla smizla напиша:

фала на трудот.
ПРОПУСТИ

Уживај не се замарај на експорерот имат налупано еден куп заштити безвеза, ако имаш антивирус уклучено не се секирај кај што сакаш отварај влегвај ништо нема да ти се случи намигнување
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 13:17
ФАЛА FLipsi   
ИМАМ NORTON...
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 13:40
ve molam dali nekoj moze da mi kaze za nekoj program namesto mozila.Sega odam preku ie ama me nervira mi treba poveke vreme za otvaranje strani.Odnapred falaтагатагатага 
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 15:49
@ladyzaki   

Opera ti e isto dobra mozes da ja simnes od tuka
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 15:57
haker fala na odgovorot samo te molam kazi  mi dali sama mozam toa da go napravam ili moram da baram  nekoj sto se razbira imajki predvod deka sum trup za ovie rabotiтагатагатага
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 16:02
ne treba nis da baras samo spustas i instaliras
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 19:47
Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

ve molam dali nekoj moze da mi kaze za nekoj program namesto mozila.Sega odam preku ie ama me nervira mi treba poveke vreme za otvaranje strani.Odnapred falaтагатагатага 

mozilata e naj brza, no vidi ja vrskta, ili dobro ti vika hacker porbal so opera (spored mene najdobra(
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 00:02
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Originally posted by smizla smizla напиша:

фала на трудот.
ПРОПУСТИ

Уживај не се замарај на експорерот имат налупано еден куп заштити безвеза, ако имаш антивирус уклучено не се секирај кај што сакаш отварај влегвај ништо нема да ти се случи намигнување

АМА СЕ СЛУЧИ...

ПАК ИСТОТО SECURITY INFOTMATION
ГО ИГНОРИРАВ...
И МИ БЛОКИРА... WINDOWS ERROR
И НАПРАВИВ РЕСТАРТ И ПАК...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.