![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 55> |
Автор | |
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shift Delete на фајлот и готово, за таквите фајлови одма бриши и готово ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
кој ги знае активирачки кодови за
WINDOWS VISTA ULTIMATE FALA ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Првен да ти објаснам виста не можеш да ја активираш како XP Со клучеви мора да има крак, ако си зантересиран ке ти пратам преку пп мој уплоад, сите верзии ги активира Изменето од Dark HaCkeR - 19.Декември.2008 во 11:48 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
сакам
пуштај |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ало дарки жив ли си?
|
|
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
prateno na PP
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
АЈ ПОМАГАЈТЕ.
ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР ДА ОТВОРАМ МЕЈЛ НА YAHOO МИ СЕ ПОЈАВИ: SECURITY IMFORMATION THIS PAGE CONTAINS BOTH SECURE AND NON SECURE ITEMS. DO YOU WANT TO DISPLAY THE NONSECURE ITEMS YES...NO...MORE INFO. ГО КОРИСТАМ ЗА "CHAT", ТАКА МОРА ДА БИДНЕ, А НЕ ПРЕКУ YAHOO MESSENGER ![]() А НА МOZILLA FIREFOX НЕ МИ ОТВАРА ОПЦИЈА "CHAT" ЗАШТО НЕ САКА ДА МИ ЈА НАДОГРАДИ ОПЦИЈА "FLAS PLAYER" ![]() РЕШЕНИЕ??? А НА ИМТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР СЕКОГАШ МИ НУДИ ОПЦИЈА SECURE, АМА НЕ СУМ СИГУРНА ШТО И КАКО ДА ЈА КОРИСТАМ... ![]() |
|
![]() |
|
Smizla simni si go Flash Player od Tuka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ХАКЕРИШТЕ НЕ САКА И НЕ САКА...
![]() СЕКОГАШ ИСТО... ПРОБЛЕМ СО ВЧИТУВАЊЕ НА СТРАНИЦАТА... ВРЕМЕТО ЗА ВРСКАТА ИСТЕЧЕ... Времето за врската истече На серверот на www.adobe.com му треба премногу време за да одговори. * Можеби местото е привремено недостапно или зафатено. Обидете се повторно по неколку секунди. * Ако не можете да вчитате никакви страници, проверете ја мрежната врска на Вашиот компјутер. * Ако Вашиот компјутер или мрежа се заштитени со огнен ѕид или посредник, проверете дали Firefox има дозвола да пристапи на Интернет. |
|
![]() |
|
ШТО ДА МУ ПРАВАМ НА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР
![]() МОЗИЛА НЕЈКЕ |
|
![]() |
|
Ај види во Control Panel---> Windows Firewall staj go na OFF pa kazi
|
|
![]() |
|
Windows Firewall Е НА OFF ЦЕЛО ВРЕМЕ
![]() ТУКУ КАЖИ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ СОВЕТ ЗА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР, ШТО ДА ОДБЕРАМ.. |
|
![]() |
|
aj uste vaka da probame prven kazi mi od koga pocna vaka da ti pravi ,koja verzija ja imas na mozzila ??? ako ne koristi si Opera
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |