IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 19:34
Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

vaka mi pisuva this file is an adware component a pod toa pisuva appears to contain adware.virtumonde (heuristic detection) ova se pojavuva pri fastscan od trojan.Ima nekolku opcii sto da prevzemam ama se so mnogu kompjuterski poimi.Pomos ve molam ako znaete ....?тагатагатага 

Shift Delete на фајлот и готово, за таквите фајлови одма бриши и готово намигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 10:25
кој ги знае активирачки кодови за
WINDOWS VISTA ULTIMATE

FALA големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 11:48
Originally posted by anakin anakin напиша:

кој ги знае активирачки кодови заWINDOWS VISTA ULTIMATEFALA големо%20гушкање

Првен да ти објаснам виста не можеш да ја активираш како XP Со клучеви мора да има крак, ако си зантересиран ке ти пратам преку пп мој уплоад, сите верзии ги активира

Изменето од Dark HaCkeR - 19.Декември.2008 во 11:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 11:58
сакам
пуштај

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 12:06
ало дарки жив ли си?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 12:51
prateno na PP
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 00:07
АЈ ПОМАГАЈТЕ.
ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР ДА ОТВОРАМ МЕЈЛ НА YAHOO МИ СЕ ПОЈАВИ:
SECURITY IMFORMATION
THIS PAGE CONTAINS BOTH SECURE AND NON SECURE ITEMS.
DO YOU WANT TO DISPLAY THE NONSECURE ITEMS
YES...NO...MORE INFO.

ГО КОРИСТАМ ЗА "CHAT", ТАКА МОРА ДА БИДНЕ, А НЕ ПРЕКУ YAHOO MESSENGER .

А НА МOZILLA FIREFOX НЕ МИ ОТВАРА ОПЦИЈА "CHAT" ЗАШТО НЕ САКА ДА МИ ЈА НАДОГРАДИ ОПЦИЈА "FLAS PLAYER" .

РЕШЕНИЕ???

А НА ИМТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР СЕКОГАШ МИ НУДИ ОПЦИЈА SECURE, АМА НЕ СУМ СИГУРНА ШТО И КАКО ДА ЈА КОРИСТАМ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 00:40
Smizla simni si go Flash Player od Tuka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 00:45
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

prateno na PP

големо%20гушкање

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:00
ХАКЕРИШТЕ НЕ САКА И НЕ САКА...
СЕКОГАШ ИСТО...
ПРОБЛЕМ СО ВЧИТУВАЊЕ НА СТРАНИЦАТА...
ВРЕМЕТО ЗА ВРСКАТА ИСТЕЧЕ...
Времето за врската истече

На серверот на www.adobe.com му треба премногу време за да одговори.

*   Можеби местото е привремено недостапно или зафатено. Обидете се повторно
        по неколку секунди.

*   Ако не можете да вчитате никакви страници, проверете ја мрежната врска
        на Вашиот компјутер.
    *   Ако Вашиот компјутер или мрежа се заштитени со огнен
        ѕид или посредник, проверете дали Firefox има дозвола да пристапи на Интернет.

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:07
ШТО ДА МУ ПРАВАМ НА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР
МОЗИЛА НЕЈКЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:11
Ај види во Control Panel---> Windows Firewall staj go na OFF pa kazi
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:14
Windows Firewall Е НА OFF ЦЕЛО ВРЕМЕ

ТУКУ КАЖИ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ СОВЕТ ЗА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР, ШТО ДА ОДБЕРАМ..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 01:16
aj uste vaka da probame prven kazi mi od koga pocna vaka da ti pravi ,koja verzija ja imas na mozzila ??? ako ne koristi si Opera
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.