|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 55> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shift Delete на фајлот и готово, за таквите фајлови одма бриши и готово |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој ги знае активирачки кодови за
WINDOWS VISTA ULTIMATE FALA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првен да ти објаснам виста не можеш да ја активираш како XP Со клучеви мора да има крак, ако си зантересиран ке ти пратам преку пп мој уплоад, сите верзии ги активира Изменето од Dark HaCkeR - 19.Декември.2008 во 11:48 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам
пуштај |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ало дарки жив ли си?
|
|
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prateno na PP
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈ ПОМАГАЈТЕ.
ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР ДА ОТВОРАМ МЕЈЛ НА YAHOO МИ СЕ ПОЈАВИ: SECURITY IMFORMATION THIS PAGE CONTAINS BOTH SECURE AND NON SECURE ITEMS. DO YOU WANT TO DISPLAY THE NONSECURE ITEMS YES...NO...MORE INFO. ГО КОРИСТАМ ЗА "CHAT", ТАКА МОРА ДА БИДНЕ, А НЕ ПРЕКУ YAHOO MESSENGER . А НА МOZILLA FIREFOX НЕ МИ ОТВАРА ОПЦИЈА "CHAT" ЗАШТО НЕ САКА ДА МИ ЈА НАДОГРАДИ ОПЦИЈА "FLAS PLAYER" . РЕШЕНИЕ??? А НА ИМТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР СЕКОГАШ МИ НУДИ ОПЦИЈА SECURE, АМА НЕ СУМ СИГУРНА ШТО И КАКО ДА ЈА КОРИСТАМ... |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smizla simni si go Flash Player od Tuka
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХАКЕРИШТЕ НЕ САКА И НЕ САКА...
СЕКОГАШ ИСТО... ПРОБЛЕМ СО ВЧИТУВАЊЕ НА СТРАНИЦАТА... ВРЕМЕТО ЗА ВРСКАТА ИСТЕЧЕ... Времето за врската истече На серверот на www.adobe.com му треба премногу време за да одговори. * Можеби местото е привремено недостапно или зафатено. Обидете се повторно по неколку секунди. * Ако не можете да вчитате никакви страници, проверете ја мрежната врска на Вашиот компјутер. * Ако Вашиот компјутер или мрежа се заштитени со огнен ѕид или посредник, проверете дали Firefox има дозвола да пристапи на Интернет. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТО ДА МУ ПРАВАМ НА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР
МОЗИЛА НЕЈКЕ |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај види во Control Panel---> Windows Firewall staj go na OFF pa kazi
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Windows Firewall Е НА OFF ЦЕЛО ВРЕМЕ
ТУКУ КАЖИ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ СОВЕТ ЗА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР, ШТО ДА ОДБЕРАМ.. |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj uste vaka da probame prven kazi mi od koga pocna vaka da ti pravi ,koja verzija ja imas na mozzila ??? ako ne koristi si Opera
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |