|
Стиховни разговори |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие што на жена даваат
у кујна да им се меша карактер немаат пари нека троши колку сака ептен и така ја потцени оти жена само за у кревет е како украс да биде како за фалба како и за трофеј. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со полна одговорност изјавувам јас
Збунет да е премиер го давам својот глас да воведе закони со кои на жена и се забранува низ куќа да работи, и не дај боже рано да станува |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dusice ono umno
pametno i sarmantno neophodno, kakov li svetov ke bese poveke da bea kako kejt ? To livadi rosni smea i radost peperutki kako baknezi oblik. Изменето од zbunet - 23.Декември.2008 во 23:29 |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може да ти даде една преку нос
или да те заклучи на студов гол и бос пази добро како со дама се изразуваш да не после пред врата плачеш и тагуваш |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или во полоша враријанта
гол и бос со смрзнат нос во вц да плачеш и тагуваш додека душичка со лимонада си разладува |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angeli dva
ke izbacuvam ja |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можат ли кокошки, да ве прашам јас
ангелски песни да кокодакаат на глас? |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kokoski ne se
tuku angeli so stas i zaviden glas skromni se tie za da ne se poalcime nie |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto ne e crno
nitu e belo se e taka kako se gleda od agol svoj |
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alcn je samo onj koj proputovo svet nije i nezna jel koza il prc mleko daje nezna da kozzu na tavan sushi i prsutu opajsku da pusi. Alc'n je onaj ko kokosku za meze kolje ko opajsku pitu nezna da mesi ko rakiju ljuti nikad probo nije da mu s ekroz grlo ko izvorska voda lije |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koze su bele a jarci ka noc crni slanina se susi prasac se u kocinu krmi... |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто мора да е бело или црно?
во амбар жито да бараш најпосебно зрно? нека е црвено како старо вино или нека биде како небо сино ако мора да е црно или бело, нека е на риги- ќе биде повесело |
|
|
|
Stojadin Lord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od crno-bele pruge mi jos znojevi po telu kapu srce mi se svo steze muskost mi ss prsa sva u vetar krene crno-bele pruge joooj tesko mene tesko mene Al duga je toj prica jos od tuge sm u nochu ridam nejedem, ne pijem moje cedno stado na pasu ne vodim tesko mene, tesko mene kako da vj muku prebrodim? Bio sm mladzi u velik sm grad prvi put krenuo s's nove opinke slaninu i hle*ac u jarecu torbu s's puno zelja i nada da nevestu tamo nadzem, da izradujem selo moje... Sisho sm s's voza i ne prodze minut dva na veliku ulicu se nadzoh puno narod nigde ni za leka koze mlogo zene mlogo nada, mlogo bednog, bledog strada... I meni se sve odjednom smuti na put dolje neke boje, jedna crna opet bela nema trave, nema selo moje I nikad vise u grad velik ne odoh Lord postah u mome kraju Opaje me uvek voli za kumstvo me svki tamo moli. Tuj sm ka pravi beg s's sve moje jedonosne zivotinjke bele, moja je plevna-moj veliki harem tuj su moje tajne skrivene u hiljada okice bajne. |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стојадине, Горски Венец си напишал,
во еден здив - не си се ни издишал ами да ти дадев инспирација права Персијанец овца, или Холандска крава??? |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |