![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979980981982983 2116> |
Автор | |
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evenstar pozdrav i do tebe.......da si se zablazime velis ....fala srcka si...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
d.den
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Chaque battement de nos coeurs
est une fleur arrosée par le sang par le tien par le mien par le même en même temps... C'est formidable mademoiselle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Kralu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
zdravo KING dobro ni dojde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
dobro ve najdov lepotici
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
eh kralu...dobro sum...no moram sega da zaminam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
поздрав ladyzaki, fille, фикс, енигма, кинг
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() превод? Никот значи вечерна ѕвезда, а потписот, т.е стихови од една песна од Превер што многу ја сакам: Секое отчукување на нашите срца е цвет израснат од крвта од мојата од твојата во исто време.... така нешто ќе да беше... професорке, помош? ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
la fille a znam shto ke jadesh
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lady shto ti stana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
фала мило ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
....bese odgovor za kralot na komplimentite ......ama se zalaufav....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979980981982983 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |