|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno ... nema koj drug
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има, има , млади таленти колку сакаш , ама само еден дефинитивно го надмина во владеењето и во надземјето а богами и во „ПОДЗЕМЈЕТО„ Изменето од kultuzin - 17.Декември.2008 во 14:10 |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рејтинг на партиите и на потенцијални кандидати за следните претседателски избори
Центарот за истражување и креирање политики објави анкета со рејтинг на партиите и на потенцијални кандидати за следните претседателски избори. На прашањето – ако утре би се одржале парламентарни избори – 34,4 проценти би гласале за ВМРО - ДПМНЕ, 7,1 за СДСМ, 2 процента за ЛДП. Кај албанскиот блок ДУИ е во водство со 8,9 проценти, со 6,3 проценти следува Нова Демократија на Селмани, а 2,3 отсто се изјасниле за ДПА. Кај имињата за потенцијалните кандидати за претседател на државата – 27,2 процента би гласале за Срѓан Керим, 9,3 за али Ахмети, 8,3 отсто за Бранко Црвенковски, 6,7 проценти за Зоран Ставрески, 6,6 проценти за Имер Селмани, 5,9 проценти за Љубе Бошкоски. Четвртина од граѓаните одговориле со - не знам. Дали би гласале за кандидат од различна етничка припадност, 54,5 проценти одговориле „Да, доколку нуди квалитетна програма“. Анкетата е спроведена на примерок од 1100 испитаници во периодот од 5 до 7 декември. |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
branko...da da da definitvno za se e kriv samo toj...sme ja slusnale ovaa prikazna poveke pati...uste malku i mototo na ovoj forum ke bide:
ZA SVE E KRIV BRANKO...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljugevo se slepi i kraj ocite...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ne samo slepi ... razmisluvaat ama kako sto kje im se kaze
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој и да биде пак ние ке го кркаме
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie VEKJE GO KRKAME ...... prasanje e samo DO KOGA
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
додека наместо да се караме со Грчињана,не се огледаме на нив
ја запалија државата
а ние како некои зомби...каков и да ни сервираат закон ние ќе си дремеме
кожата од грбот да ни ја побараат ќе им ја дадема
вака ли сме биле храбри низ војните????
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh, Andjelino ..... toa sto ti go baras od ovoj narod e isto kako od KJOR OCI DA BARAS ............
Изменето од miroslav_g8 - 17.Декември.2008 во 18:54 |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како личат работиве, (големо)македонциве ептен ја забегаа. Чифша демократија, морам да се сложам со шоку шкип од Швицарска.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas isto taka davam skromen doprinos!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da objavam kandidatura... Koj se uslovite? |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |